gülbin hayırlısı ile doğrursun inş.. ben de bi ıkınacak duruma gelsem de bağıra çığıra doğursam yaaaa
gülbin hayırlısı ile doğrursun inş.. ben de bi ıkınacak duruma gelsem de bağıra çığıra doğursam yaaaa
Ya eşin niye böyle yapıyo ki canım normali sezeryanı var mı?
Önemli olan ikinizin sağlığı..
yok şekerim daha doğuramadım az evvel geldim doktordan..bu hafta az hareket etti diye söyledim doktora..hareketleri baya azalmıştı çünkü..doktor da suyu azalmış dedi..hareketlerinin azalması da bizi üzdü dedi..açılman yine aynı fazla değil dedi..3330 gr olmuş bebeğim..pazartesi yine çağırdı tekrar bakıcak açılmama suyuna falan sen de hareketlerini bi dinle bakalım dedi..yine azsa suyu da azsa suni sancı verirriz istersen dedi..ben suni sancı istemediğimi söyledim..yani bencede zor olur dedi...ama günüm doldu artık doğurabilirim..bakalım pazartesi tekrar gidicez..bol bol dua edin bana canlarım...
Canım suni sancı bana verdiler tamam çok kolay değil ama inan meleğini kucağına alınca hepsini unutuyosun bence eşinle dr.a gidin..Dr. adam akıllı konuşmalı eşinle..Sezeryan olucak derse dr. ne dicek eşin hayır normal olucak diye karşı çıkıp seni de mi gericek en güzel gününde..Senin stresin sana yeter zaten
gülbin daha ben hamle değilm...çalışma aşamasındayım ..bu ay altıncı ayım bakalım ne olacak ..bu aydan pek umudum yok ..malum yumurtlama dönemim bayrama denk düştü kayınvalidemde idik :dertli:
canim dualarimiz seninle
Saglicakla kavus ´bebegine insallah
ismini eşim koyacak canım,o yüzden halen düşünmekte.erenin adını ben koymuştum,sıra onda.senin tohum tutcak inşallah.folik asit almaya ve çalışmaya devam
ya sancım varken verseler belki dayanılabilir ama bebeğin suyu azaldığı için hiç sancım yokken suni sancı verilecek olmasını istemiyorum..doktor da zaten sezeryan olması taraftarı büyük ihtimal pazartesi gittiğimde tamam dersem alacak sezeryana..eşim de sen meraklısın kendini kestirmeye diyor..çok moralim bozuk bildiğiniz gibi değil...
ay canım yaaa..rabbim hayırlısını verir inşallah..bir an evvel meleğin göbüşüne konsun inşallah..ben 6 yıl bekledim..allahın işi belli olmaz..o kadar tedaviden sonra kendiliğinden oldu..hamiş duası kabul olurmuş..inşallah hamilesindir...
amin canım benim..bol bol dua edin bana bakalım ne olacak pazartesi günü...
Hayırlısı olsun gıcık,hamilesindir inşaallah bana daha çok var
Önümüzdeki ayın 5 i sat
ay canım yaaa..rabbim hayırlısını verir inşallah..bir an evvel meleğin göbüşüne konsun inşallah..ben 6 yıl bekledim..allahın işi belli olmaz..o kadar tedaviden sonra kendiliğinden oldu..hamiş duası kabul olurmuş..inşallah hamilesindir...
...