Hamileyim

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin güzel haberler mutluluk verip gülümsetiyor insanı hamişliğinin tadını çıkar.-hmm

G

guzelcem

Misafir
ALLAH RAZI OLSUN canısı hayırlı sağlıklı yavru versin RABBİM sana aman aman kendine iyi bak bebişinede:bebecik

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Tebrik ediyorum.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder inşallah.
AMİN

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ya çok seviniyorum böyle haberlere Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh-kop

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
kızlarım sitede hamişler doğuranlar çoğaldı. Doğuranlara Rabbim güle güle büyütmeyi nasp etsin, hamiş olanlarada sağlıklı biçimde kucağına almayı ve büyütmeyi.Banada 47 yaşımda doğurtucaksınız bu gidişle. Trendcim hayırlı olsun canım.

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
gözünüz aydın.hayırlı olsun,sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah...

OP
Trend

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Arkadaslar, bir kac gündür baglanamadim. Hepinize cok tesekkür ederim canlarim benim.
O gün Eve gittigimde cok heycanliydim, esim daha gelmemisti, güzel bir Mektup yazdim, Babacim ben yoldayim diye..ve Testi ve bir cift Patik koydum güzel bir Hediye Posetine. Ve Masaya koydum. Esim eve geldiginde hediye yi gördü ve merakla sordu, bana hediye mi aldin diye. Paketin icine bakdi, ve ciglik atti, baba mi oluyorum diye. Hemen geldi sarildi. Cok sevindi..hemen basladi plan yapmaya ismini ne koycaz, ne zaman dogacak. Ay inanmiyorum bir yaz cocugu olacak, benden daha cok heycanlandi:bebecik Arkadaslar, cok güzel, Yüce Allahim tamamina erdirsin insallah, tüm Hamislerimize hayirli dogum nasib ettsin, hayirlisiyla evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim. Hayirli evlatlar olsun insallah. Yüce Allahim her isteyene nasib etsin insallah, kimsenin kucagini bos birakmasin *Amin*

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
gözün aydin canim
cok ama cok sevindim
saglicakla gelsin minik melek insaallah
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar