Maşallah bizim prensimize:bebek:
Annesi çok tatlı bir göbüşün var maşallah
Son günlerinin keyfini çıkar emi.
Rabbim kucağınıza aldığınız günleride size göstersin inşallah
saoll canimm benimmm
Maşallah bizim prensimize:bebek:
Annesi çok tatlı bir göbüşün var maşallah
Son günlerinin keyfini çıkar emi.
Rabbim kucağınıza aldığınız günleride size göstersin inşallah
Çıkar çıkar, bu sfeer de geri gir demezsin dimi
Bende ilk göbek siftahımı atıyorum:teytey:
Bu resim geçen hafta içersinde resimlenmiş olup,bu kadar şiş durması için inanılmaz uğraş verdiğim bir poz oldu
Bu arada acayip yemek yemeye başladım,bir ekmek arası sandivuç yiyorumki akıllara zarar bir haldeyim.
Gece yemeklerim oldukça muşhurdur benim ve yatmadan evvel muhakkak bir şeyler yemeden uykuya dalamıyorum
Eh ben 9 ay 10 gün sonra nasıl olurum düşünemiyorum bile yavv:teytey:
Bu resim geçen hafta içersinde resimlenmiş olup,bu kadar şiş durması için inanılmaz uğraş verdiğim bir poz oldu
Bu arada acayip yemek yemeye başladım,bir ekmek arası sandivuç yiyorumki akıllara zarar bir haldeyim.
Gece yemeklerim oldukça muşhurdur benim ve yatmadan evvel muhakkak bir şeyler yemeden uykuya dalamıyorum
Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın İnşallah tüm yediklerin bebişine yarar Sen ye boşver istersen 90 kg. ol; ama bebişin iyi olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Şahım kaç haftalık ki takvim yapsana
maşallah ya şimdiden şiştiysen seni 9 ay sonra düşünemiyorum bile
PRENSES MAŞALLAH CANIM BEBİŞ ALMIŞ TÜM KİLOLARI,
ne zaman doğum
Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın İnşallah tüm yediklerin bebişine yarar Sen ye boşver istersen 90 kg. ol; ama bebişin iyi olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kilonun çoğu bebişlere gidiyo zaten,sanmıyorum şah alsın
bünyen zayıfsa doğumdan sonrada zayıf kalıyosun
Ben ilk doğumumda 74 kilo ile doğum yapmıştım Fındığım,doğum sonrası hemen 10 kilo birden verdim.
Berke Umut 3.250 grm dünyaya geldi.
En son kilom 58 idi,akşam bir tartıldım 65 kilo olmuşum:gitme:
Artık çok yemiyeceğim ve ekmeği çıkardım hayatımdan.
amin gülüm rabbim herkese nasip etsin
siz koca göbeklerle dolaşırken ben kızımla pozlar vericem size