geri çekilme :acep:
bi sakıncası varmı acaba bu yöntemin bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim
sakıncasını bilmem ama ben bu yöntemi kullanırken boş gebelik yaşadım ama yöntemden mi bilemem tabi
geri çekilme :acep:
bi sakıncası varmı acaba bu yöntemin bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim
Bence esinle konus, ondan gizli yapman ne kadar dogru olur bilmiyorum. :dusun:geri çekmeyle korunuyoruz ama eşim çocuk istiyor ben istemiyorum neyapıcam bilmiyorum hap kullanmıştım ama çok kötü yaptı beni ondan gizli korunmam lazım ne önerirsiniz çocuk istemiyorum dediğimde büyük kavgalar oluyor:sim3:
Simdiye kadar hep bunu kullandim
Biraz pahali ama cok iyi..
bu cok pratik, tampon kulanir gibi bu yüzüyü takiyorsun, 3 hafta boyunca kaliyor, 3 hafta sonunda yaninda ki kücük gösterge ötüyor sana haber veriyor zamani geldi yüzüyü cikarman gerek diye. Sonra bir hafta adetden sonra yeni yüzügü koyuyorsun. Cok pratik canim, bende hep dogum kontrol hapini unutuyorum..
CAnim bende basdan öyle dedim ama cok kolay gercekten. Hic hissedmiyorsun.ilk defa duydum bu yöntemi ama kendin takıyorsan ben kullanamam heralde çünkü spiralden bile tırsıyorum dr taktığı halde
kökten çözüm annem...tüplerin bağlanmasıyla....-hmm
valla benimde nıye dıye aklıma takılmıştı bizim kıracımız cami hocası eşine sordum dedıkı işde tamamen engelliyosun dıye günahmış artık allahın kurduğu düzenı değiştirmek gibimi bılmem.yoksa banada iyi bir fikir gb gelmişdıneden günah olsun ki canım,eğer bebeğin olur da canına kıyarsan günah,ortada bir şey olmadan sadece korunmak için bir şeyler yapmak neden günah olsun..
aslında hesapsızca işler yapıp korunmayıp sonra da bebek dünyaya getirip ona gerektiği gibi bakamamak kanına girmek günah bence.
geri çekmeyle korunuyoruz ama eşim çocuk istiyor ben istemiyorum neyapıcam bilmiyorum hap kullanmıştım ama çok kötü yaptı beni ondan gizli korunmam lazım ne önerirsiniz çocuk istemiyorum dediğimde büyük kavgalar oluyor:sim3: