mmmm menüye bak
bi kere çorba berbattı,kokuyodu
dolmalar fena değildi
tatlında acımsı olmuştu,,
10 üzerinden 1
1de dolmanın hatrına
ben kıl gördüm tavuk dolmanda ,bide kaşımkların lekeli
açım açımmm
mmmm menüye bak
bi kere çorba berbattı,kokuyodu
dolmalar fena değildi
tatlında acımsı olmuştu,,
10 üzerinden 1
1de dolmanın hatrına
anacım bunlar bana kumpas kurmuş masamın üstüne masa tanımıyorum ilk yarışmacı oldugu için fındıga bol keseden attınız adaletsiz bu yarışmaaartı yemekleri hep elleriyle koydu parmaklarını yaladı ıykkk
daha karnımı doyuramadım ,doyunca puanımı verecem
bide sonda bir süpriz olaydı iyi olacaktı ama hiç misafirperver davranmamış ,tabakları kafamıza vurur gibi aceleyle getirdi:sarki:
lütfen oylamada rekabeti öne geçirmeyin bana haksızlık var ben az verdim diye sende az veriyosun bi sonraki sofrada çirkeflik ıkar haaa
sonraki senin masana saygı duyuyorum fakat fındık arkadaşım puanımı kesti barii puanımı geri verseydin nalçaaakkk 3 ümü geri istiyom
anacım bunlar bana kumpas kurmuş masamın üstüne masa tanımıyorum ilk yarışmacı oldugu için fındıga bol keseden attınız adaletsiz bu yarışmaa
ne kadar aldın hülyada rüşveti fındıktan 20 bini bölüşecenizmi yoksa
yok ben kimseden bişy almam sen teklifinide geri çevirdim biliyorsun:gul::gul::gul:
ben bu yarışmayı kazanırsam 20 bin tl yi yetimler yurduna bagışlıcam:gitme::gitmebiraz acıtasyon yapiyim )
yada kadın sıgınma yurduna:aglayan::aglayan:
ben bu yarışmayı kazanırsam 20 bin tl yi yetimler yurduna bagışlıcam:gitme::gitmebiraz acıtasyon yapiyim )
yada kadın sıgınma yurduna:aglayan::aglayan:
Ay çok acıdım dermişim..
-kizgin Bileğinin hakkı ile alacaksan al,böyle acitasyonlara karnımız tok tamammıı:hihh:
Sana oy verecektim yaa artık sana benden oy moy yok
Ay çok acıdım dermişim..
-kizgin Bileğinin hakkı ile alacaksan al,böyle acitasyonlara karnımız tok tamammıı:hihh:
Sana oy verecektim yaa artık sana benden oy moy yok
buda süprizim sizler için yemedim içmedim didemi çagırdım