Merhaba Arkadaşlar:
Konuyu ilk açarken bir açıklama yaptım ve yine buraya bir açıklama gereği duyuyorum..Çünkü son yorumlar için bir açıklama yapmayı uygun buldum.
Evet İşte Büyük Gün Geldi;
Elimden geldiğince sizlerinde önerdiği kategorileri eklemeye çalıştım.
Öncelikle bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.Burada yapmak istediğimiz tek şey eğlenmek,bunun üzerine basa basa söylüyorum,kesinlikle kalp kırmak değil amacımız güzel hoş vakit geçirmek..
Yapmamız gereken tek şey cevap verirken kategorileri mesaj sutununuza kopyalayarak sırası ile düşündüğünüz isimleri yazmak..Eğer kafanızda bir isim yoksa sutunun karşısını boşta bırakabilirsiniz.
Hanımefendi.com olarak yılın ilk eni olması sebebi ile büyük bir heyecan ile konu açtım,ilk söylediğimi yine yeniliyorum,kimsenin kalbini kırmak yada incitmek asla olmadı..
Hülya arkadaşımızın agresif seçilmiş olması illa Hülyanın agrasif olduğunu göstermez.Yada Bilginin her konuya durmadan yorum yapan kişi olması için illa ara vermesinede gerek yok,sonuçta burası bir forum ve katılımlarım olucakki birbirbirimizin düşüncelerine ortak olalım,daha yakından birbirimizi tanıyalım..
Ben agrasif olarak Birsam'ı seçtim;çünkü ilk onunla tanışıklığım ve sohbetim çok gergin zamana denk geldiği için ve aklımda o şekilde kaldığı için direk onun ismini yazdım..
Yada Bilginin en çok yorum yapan kişi olarak seçilmesinde de her konuda yorumunun olması bana göre çok güzel,demekki tüm forumda gelişen olaylardan haberdardır demektir,bizleri ve sitemizi yakından takip ediyor demektir..
Yani fazla kafanızı şişirmeden şunu söylemeliyimki;burada kimse alınmasın,darılmasın,kategorilere isim yazılırken o an aklına gelen ilk isim yazıldı yada çoğumuz düşündük ve isme öyle karar verdik ve yazdık...Bitti...Geçti...
Şimdi yep yeni bir yıl bekliyor,yine aynı heyecanımızla,yine el ele yep yeni bir yılda yine 2010 Enlerimizde görüşeceğiz..
Herşeyinizle sizleri seviyorum,hoşçakalın,hanımefeni.com'da kalın