Hanımefendi.com'daki İlkleriniz!!

k.a.y.r.a.

Daimi Üye
Tepki
3.917
Hanımefendi.com'a üye oldunuz ve....;

İlk Tanistigin şahmaran :eek:

İlk Yardim Eden ahh ahhh neler çektin benden şahmaran :eek:

İlk Dikkatini Ceken fındık kurdu :eek:

İlk Yureginde Bir Dosttan Fazlasini Buldugun arişim şahmaran fındık kurdum :eek:

İlk Ozelini Paylastigin -hmm arinam :sigara:

İlk Tanidiğın Yonetici anamm şahmaran girmiş hayatıma

İlk Resmini Gordugun hatırlamıyorum :dusun:

İlk Guven Duydugun şahmaran arina valeire divinity

İlk Kulturune Hayran Kaldigin nesrin ablam -hmm

İlk Kalbini istemeyerekte Olsa Kirdigin sanırım es semin kalbini kırmıştım.:eek: affet beni es sem :eek:

İlk Esprilerini Cok Sevdigin es sem arişim :eek:

İlk Tanismak istedigin kişi olarak yok herkes :eek: :eek: :eek:

*Neşe*

Daimi Üye
Tepki
582
Hanımefendi.com'a üye oldunuz ve....;İlk üye oldum sohbet bölümü dikkatimi çekmişti acemi bir internet kurdu olaraktan ama nerdeyse 1 ay sadece takip ettim yazmaya cesaret edemedim..-hmm

İlk Tanistigin-Hülya yı tanıyordum zaten net hatırlamıyorum ama Aminenur du sanırım.

İlk Yardim Eden-Şahmaranın ilgi ve alakası beni etkilemişti bir yönetici sıfatıyla:eek:

İlk Dikkatini Ceken-Derin Deniz abla

İlk Yureginde Bir Dosttan Fazlasini Buldugun-bu benim gibi kapalı kutu biri için yanlış soru:)

İlk Ozelini Paylastigin-Hülya ile herşeyimi paylaşırım

İlk Tanidiğın Yonetici-Şahmaran

İlk Resmini Gordugun-Burcu

İlk Guven Duydugun-Aminenur

İlk Kulturune Hayran Kaldigin-Derin Deniz abla

İlk Kalbini istemeyerekte Olsa Kirdigin-anne sadece sohbette bir yanlış anlaşma olmuştu ama sora sorunu çözmüştük:dusun:

İlk Esprilerini Cok Sevdigin-Rukiyee

İlk Tanismak istedigin-bilmem zamanı geldikçe herkesi tanımaya çalıştım..

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519

İlk Tanistigin--hatırlamıyorum ama aminenur olabilir

İlk Yardim Eden--sorum olunca şaha yazardım ,yazarım yani

İlk Dikkatini Ceken--rukiş ,amine,bıcır ,

İlk Yureginde Bir Dosttan Fazlasini Buldugun--dosttan fazlasını bulduğum neşe:eek:

İlk Ozelini Paylastigin--bunuda hatırlamıyorum ,sanırm msn den konuştuğum arkadaşlarım olabilir

İlk Tanidiğın Yonetici-- şahmaran

İlk Resmini Gordugun--valla ilk gördüğüm kimdi hatırlamıyorum ,tabi biz eskilerden olunca okadar çok arkadaşla tanışıp konuştuk :dusun:ki

İlk Guven Duydugun--sitede tanışıp güven duyduğum arkadaşlarım msn de ekli zaten

İlk Kulturune Hayran Kaldigin--bak bunu iyi hatırlıyorum :kupa:yine bir cumartesi günüydü ,yine canım sıkılmıştı -hmm sohbete baktım deniz ablayayla ilk o gün tanıştım ,yaşı ve konuşma tarzı beni etkilemişti

İlk Kalbini istemeyerekte Olsa Kirdigin--:dusun:

İlk Esprilerini Cok Sevdigin--buna bir kişi diyemem,çünkü bu bir ekip işi :gul:bizim takım biraraya geldimi espiriler havada uçuşur:kupa::kupa: takımda arada bir değişklikler olur:):evet:

İlk Tanismak istedigin--şöyle ki gerçek yaşamda da tanışma fırsatı bulduğum ilk kişi buket ti ,bayağı yakınıma gelmişti görüşmüştük

çok zaman geçmiş ya ,bir çok şeyi hatırlamaz olmuşum
ama şuanda bu sitede tanışıpta gerçekten değerli bulduğum bir çok arkadaşım oldu
onlar zaten kendilerini biliyorlar :ask::sarilma:

Haydi arkadaslar bakalim ilklerimiz nelermis lutfen herkes paylaşsin....Bakalım kimde nasıl bir etki bıraktık

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
İlk Tanistigin:________ Üye oldugumda bütün modlar sicak davranmisti, hepsiyle tanismistim.

İlk Yardim Eden:______ Arina, Findik Kurdu, ilk_nur

İlk Dikkatini Ceken:______ Sahmaran.

İlk Yureginde Bir Dosttan Fazlasini Buldugun:____ Arina, Findikkurdu. Tabii sonrada cok sicak dostluklarim oldu, halada devam ediyor.

İlk Ozelini Paylastigin:____ Arina

İlk Tanidiğın Yonetici:____ Sahmaran.

İlk Resmini Gordugun:____ Incitanemtuana

İlk Guven Duydugun:_____ Bütün modlara güvendim.:)

İlk Kulturune Hayran Kaldigin:___ Valla herkese hayran kalmistim

İlk Kalbini istemeyerekte Olsa Kirdigin:____ Kimin kalbini kirdim acaba? :acep:

İlk Esprilerini Cok Sevdigin:_____ es_se

İlk Tanismak istedigin:_____ Sahmaran.

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
İlk Tanistigin: zuzummmm üye olur olmaz beni kahweye dawet etmişti kötü alışkanlık kazandım bidaha bırakamadım :cokkomik:

İlk Yardim Eden: sadiye ablam sağolsun profilimi ayarlamıştı

İlk Dikkatini Ceken: walla özel olarak biri yok olduysada hatırlamıyorum şuan:lilav:

İlk Yureginde Bir Dosttan Fazlasini Buldugun: oda bende kalsın:huhuu:onlar kendilerini zaten biliyolar

İlk Ozelini Paylastigin: sanal ortamda çok özelime girmem:ajan:

İlk Tanidiğın Yonetici:sadiye ablcım

İlk Resmini Gordugun:zuzuuummmmmm:huhuu:

İlk Guven Duydugun:eek: kendini biliyo:cokkomik:

İlk Kulturune Hayran Kaldigin:eek:kypete ablam özellikle moda konusunda hayranım bilgilerine we paylaşımlarına:foto::huhuu:

İlk Kalbini istemeyerekte Olsa Kirdigin:aslımın kalbini kırmıştım ama küçük bişeydi konştuk hallettik

İlk Esprilerini Cok Sevdigin:ayy walla şuan aklıma gelmiyor:lilav:

İlk Tanismak istedigin:hatırlamıyorum malesef:lilav:

ama bu sitedeki herkese karşı ayrı bir sewgim war eğer kalbini kırdığım olduysa affola :lilav: sewiyorum sizi hanımlar:huhuu:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
valla ilkler önce arina sonra ayser hülya panter nk pg fındık kurdu ilknur falandı daha unuttuğum vardır yazarım tabiki sonra okicim var ama daha önce tanıyordum kendilerini:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar