Kristen Stewart
Daimi Üye
Ben bulurum :findikim:
Recep İvedik
durun bakam bakim dur bir daha bakim
hohoyt dur ii göremedim bir daha bakayım
niye bana sormadınız yoksam ben ünlü degilmiyim hohoyt
len gel bakayım buraya bak bakayım gözüme
sen sormadan ben söylüyeyim bende bu yakışıklılıgımı
ve karizmatik oluşumu Hanımefendiye borçluyum
İşte böyle bir daha gitmeyiz tövbeler olsun :hihh:Tülay : Ayyy Zirrin kııız ne güzel yermiş :bayil: anam üyelere repine Konut bilem veriyorlar.Başımızı sokacak yerimiz olacak Kız buraya yerleşiriz hem linkte koyarız her akşam şurda sahne alıyoruz diye fena mı olur
Zerrin: Ben baktım her yerede link bıraktım ama hep kadınlar var ya :hihh:ama bu bitter denen kızın bir konusu var Günün Yakışıklısı diye hepsi yumurta gibi maşallah
nk83 : Sitemize reklam içerikli mesaj atmak yüzünden uyarı almışsınız ama görüyorum ki hala birçok yerde linkiniz var..
:ayk::ayk:
Tülay : Biz birşey yapmadık nk amirim valla yapmadık :ayk:
Zerrin : Kıız nk amirim anladı zaten :ayk: bizim iyi aile kızı olduğumuz her hal ve harekatımızdan belli :iyyyy: adımız linkçiye çıkmış ne bilelim
Tülay :Ben sana söyledim Zirrin koymayalım o linki diye
nk83 :Her yeri linkle doldurmuşsunuz isterseniz size özel bölüm açalım
Tülay : Aaa yok nk amirim sizin iş zor 7/24 konu takibi lazım benim kariyerim var sağol
Zerrin : Ücrette anlaşırsanız neden olmasın Tülayım belki seni Admin yaparlar Askeri darbeleri kafasına yemiş bu ... nk amirim sana iş mi teklif ediyoo bizi tiridine BANacak zan altıındayıız :iyyyy:
bitter_im : Allahııııııım kriiiiiiiiiiz nk'm kız nerden çıktı bunlar şişe takar yerim ben bunları
Tülay :O nk sivilde karşıma çıkmasın ....... ..... inşallaaaah :aglayan:
nk83: Eeee yetti ama!
bitter_im :
Zerrin :Accık suuus Tülaay yönetim bunaldı -kizgin
Zerrin : Ne kıymetli siteleri var yaa sanırsın Titanic :hihh: Lokelede gelin ha bizim ortam çok değişti canlı mozart falan çalınıyoo yürü gidelim Tülay şişlenecez
Nurhayat'la açılışı yapıyoruz
Yalan Dünya'dan Nurhayat Karataş
Oooo oooo hanımefendimi oooo
Ay bütün bacılar toplanmışlar kekler börekler sohbetler bir kişide dememişki bu çeperi auralı ev kızlarının efendisi Nurhayat'ı da bir davet edelim gelsin göstersin hünerlerini üyelik kaç para kıııız ben buraya üye olacaksam en yüksek fiyattan olurum bedavadan üye olmam bu sözüme bir mim koy hanımefendi.com bacım
Ay düğün hazılıkları için çok güzel fikirler var Rızaaaam
bitter ablacııım bir el at bu Nurhayat kardeşine sen yaşın gereği :hihh: bilgilisin bu konularda galiba :3:
@bitter_im
@sıladayım
@Aslı Oktay
Yalan Dünya Zerrin&Tülay
Zerrin : O site hakkında ne söyleyim yaaa kovulmaktan beter ettiler bizi durun size başımızdan geçeni anlatayım.
Üye olduktan sonra;
İşte böyle bir daha gitmeyiz tövbeler olsun :hihh:
Nurhayat'la açılışı yapıyoruz
Yalan Dünya'dan Nurhayat Karataş
Oooo oooo hanımefendimi oooo
Ay bütün bacılar toplanmışlar kekler börekler sohbetler bir kişide dememişki bu çeperi auralı ev kızlarının efendisi Nurhayat'ı da bir davet edelim gelsin göstersin hünerlerini üyelik kaç para kıııız ben buraya üye olacaksam en yüksek fiyattan olurum bedavadan üye olmam bu sözüme bir mim koy hanımefendi.com bacım
Ay düğün hazılıkları için çok güzel fikirler var Rızaaaam
bitter ablacııım bir el at bu Nurhayat kardeşine sen yaşın gereği :hihh: bilgilisin bu konularda galiba :3:
@bitter_im
@sıladayım
@Aslı Oktay
Yalan Dünya Zerrin&Tülay
Zerrin : O site hakkında ne söyleyim yaaa kovulmaktan beter ettiler bizi durun size başımızdan geçeni anlatayım.
Üye olduktan sonra;
İşte böyle bir daha gitmeyiz tövbeler olsun :hihh: