Hanımefendi.com'un Hanımefendileri ve bugüne kadar hiç bilmediğimiz yönleri burada!

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Evet hanımlar !
Bu topikte kendi ağzınızdan sizleri tanıyalım , soru yok , başını evet - hayır gibi iki yana sallamak yok ..
Kendinizi anlatmakta ne kadar yaratıcı ve kendinize karşı ne kadar dürüst olduğunuzun ,
kendinizi eleştirmekten korkanlardan mı yoksa şişirilmiş bir egoya sahip olanlardan mı olduğunuzun da bir önemi yok.
Tek amaç kendimizi ifade edebilmek. :halay:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Konu sahibi olarak başlıyorum :gulegule:

28 yaşındayım , 3 yıllık evliyim , 7 aylık bir kızım var :ninni:.
Aslan burcuyum , yükselenim Başak.. Burcumun tüm özelliklerini taşıyorum.
Anne olmadan önce , kendime çok dikkat ederdim saçıma , makyajıma, giyimime ama anne olunca saçımı taramadığım zamanlarım bile oldu.
Giysi tercihim çok klasik olmamakla birlikte yerine göre değişir , marka ve moda takipçisi olmamakla birlikte yine de bilgi sahibiyim. Moda mı kendine yakışan mı derseniz kendime yakışandan yana tercih kullanırım daima. Yüksek topuklu ayakkabılara bayılırım ama ne yazık ki yürümeyi beceremem :sinifsinif: Makyaj konusunda abartılı olmamakla beraber iddiayı seviyorum hayatımın her alanında hep iddialı olmuşumdur garip bir şekilde , burcum yüzünden diye düşünüyorum.:sinifsinif: Renk konusunda siyahı tercih ederim , asil bir renk olduğunu düşünürüm yanında kırmızı olmazsa olmaz..Parfüm konusunda kaliteden yanayım , 2 dk. da uçup giden deodorant bozması yada taklit kokulardan hiç hoşlanmam hiç kullanmam sabun kokarım çok daha iyi. Armani en çok kullandığım parfümdür ama en sevdiğim parfüm Givenchy 'nin Givenchy Ange Ou Demon kokusu , çoğu insan bu kokudan hiç hoşlanmıyor ilaç kokusu gibi olduğunu düşünüyorlar , belki de ben şurup kokularını seviyorum bilemiyorum :kokos: Takı konusunda modern-klasik takılardan hoşlanıyorum altın sevmem , genelde günlük takılarım imitasyon kolye ve küpelerden oluşuyor. Yüzük , bilezik ve saat konusunda ise çok fazla kullanmaktan hoşlanmadığımı söylemeliyim..
Dışa dönük biri değilim , içe dönüğüm , kolay arkadaşlık kurmam , hemen samimi olamam , insanları tanıyana kadar mesafeli olmayı tercih ederim , bu yapım nedeniyle kibirli olduğumu düşünen insan sayısı hayli fazladır. :sinifsinif: Bazen iyi niyetim yüzünden saf olduğumu düşünürüm vicdanımı ameliyatla aldırmayı istemekteyim , inatçı ve sinirliyim ama düzeltmeye çalışıyorum bu kötü yönlerimi.. Okumayı seviyorum:kahve: , öğrenmeye meraklıyım , ev işi - mutfak işinden nefret ediyorum , ev hanımlığı ne yazık ki benim dna'ma kodlanmamış buna rağmen çabalıyorum :dertli:
Densizliğe , haksızlığa tahammülüm yok , tersim pistir bu nedenle dayanabildiğim noktaya kadar tersimi göstermem , boş muhabbetten hoşlanmıyorum zaten bu nedenle de çok konuşkan biri değilim :dedikodu:

Offf yoruldum yahu , şimdilik benden bu kadar olsun bari.-kop

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Çok güzel bir topic olmuş burası. Kendini de çok güzel ifade etmişsin. Memnun oldum canım.

Bende Aslan burcuyum ve açıkcası seninle beni çok benzettim birçok açıdan.:eek:

Bende yarın uzun uzadıya anlatırım kendimi:eek:pucuk:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Çok güzel bir topic olmuş burası. Kendini de çok güzel ifade etmişsin. Memnun oldum canım.

Bende Aslan burcuyum ve açıkcası seninle beni çok benzettim birçok açıdan.:eek:

Bende yarın uzun uzadıya anlatırım kendimi:eek:pucuk:

aaa merak ettim şimdi bak , heyecanla bekliyoruz Arina :hamis:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
çok güzel topik olmuş canım... bende oğlak burcuyum..sözlüyüm asker bekliyorum ,izmirliyim..

:bayrak: Allah kavuştursun mavi , şafak kaç kaldı?
Oğlak burcu hiç arkadaşım yok , Seda Sayan Oğlak Burcuydu galiba geçen söylüyodu.
Bu arada İzmir'in kızları güzellikleriyle ünlüdür diyieriyola doğru mu :ayna:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Günaydın biz geldik. :gulbis:

27 yaşındayım, 3. yılımıza girmemize evliliğimizde az bir zaman kaldı -hmm
Henüz çocuğum yok; ama Allah nasip ederse Haziran sonu, Temmuz başı minik kelebeğimiz bizimle olacak:bebecik

1,68 boyum, kg. durumunda aslında takık biriyim. Çünkü; evlenirken 45 kg. 32-34 beden giyen biriydim. Yaklaşık 3 sene içinde hayatımda bir rekora imza atarak 38 beden olmayı başardım:kupa: Şu anda da 56 kg.'yum:utandim:

Esmer değilim kumral değilim; valla arada dolanıyorum diyebilirim. :kptmya: Saçlarım orta kestane, gözlerim kahverengi

Tipik bir Aslan burcuyum. Bu yüzden ruhumda fazlasıyla kokoşluk var. Her ne kadar şuanda hamilelik nedeniyle pek kendimle ilgilenmesemde :ilknur::ilknur:

Marka takıntım aslında çok büyük orantıda yok; ama takıldığım birkaç marka var. Giyimde Mango; kozmetikte Nuxe; makyajda Inglot; parfüm ise kesinlikle orjinal olacak. :kokos: Son 1 senedir kullandığım takık olduğum ve yine sipariş ettiğim parfüm ise; Guerlain - Idylle:kokos:

Biraz ben merkezli biriyim. Aslında eskiden daha çok ben merkezliydim. Evlendikten sonra eşim beni az değiştirebildi.:ilknur::ilknur:

Mutfak ve ev işlerini severim; ama havamda olacağım. :sila::sila: Özellikle; tatlı konusunda üzerime tanımam. :findikim: Ama yemek konusunda da eşimle pişiyorum işte. Benim ev ve yemek işlerindeki en büyük yardımcımdır. Kendisinden çok şey öğrendim

Aslında çok konuşkan gibi gözükebilirim burada; ama gerçekte bu kadar konuşkan değilimdir. Yeni girdiğim bir ortamda kesinlikle kendimi kenara çeker, ortamı koklar, :sinifsinif: insanları analiz eder, ona göre arkadaşım olur mu olmaz mı karar veririm. Aslında iş hayatımda utangacımdır ilk başlarda:) Sonradan açılıyorum Arap atı gibi:kptmya::kptmya:

Hayatımda dost olarak gördüğüm 1 kişi var. Arkadaş ise; max. 10 tanedir.... Eşimde bende fazla arkadaş sevmeyiz. Birşey yapacaksak kendimiz yapmayı severiz. Az; ama öz olan arkadaş grubumuzda böyle vıcık vıcık davranış sergileyen tipleri sevmeyiz.

Daha ne anlatayım siz sorarsanız ben söylerim şekerlerim.

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
günaydın bende geldim, çok güzel bir topik olmuş...-kop

29 yaşındayım, kilomu söylemeyeyim.. aslında çok değilde kendime yakıştıramıyorum..:ilknur:

8 yıllık evliyim, 6 yaşında bir kızım var... kumralım, gözlerim mavi, özel bir şirkette çalışıyorum. İstanbul doğumluyum ve İstanbulda yaşıyorum..-hmm

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim... :kptmya::kptmya:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kızlar harikasınız :kayris:

Dikkat ediyorum sıkıntılarımızın ortak noktası ana sebebi KİLO MESELESİ :bitter:
Napçaz bu kilolarla böyle yahu , oysa evlenmeden önce hiç böyle miydi , evlilikte var bi keramet.

Arina gerçekten ortak noktalarımız varmış , sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah haziran sonu temmuz başı yengeç bebeği olucak sanırım :bebek:

Sadiye Almanya'ya selamlar :gulegule: , maşşallah sen oğlanı büyütmüşsün darısı benim başıma inş. Terazi burçları dengeyi tutturamaz diyolar sence doğru mu?

rüzgar gülü çok güldüm :D , hangimiz yakıştırabiliyoz kilomuzu :sim3: hiç bize yakışmıyo gerçekten , 21 yaşında evlenmişin maşşallah ben cesaret edemezdim o yaşta evlenmeye , kızınla arkadaş gibi olucaksınız büyüyünce güzel bi durum.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
yurtdisinda yasiyorum 98den beri,,,
14 senelik evliyim,2kizim 1oglum var,,,,kizim 10 aylik....
esmerim1,65 boyum,kilom 5ay oncesine kadar 86 idi,simdi ise 65,rejime devam ediyorum,,,
ev hanimiyim,,,ha bu arada 31 yasindayim,,,hayatimdan memnunum cok sukur,,,sabirli bi insanimdir,,uyumluyumdur,,,iyi bi es ve iyi bi anneyimdir,,sinirimi ve mutsuzlugumu icimde yasarim,kimseye belli etmem,gunun en cok sevdigim saati aksam 5ten sonraki zamandir,gunun kosturmacasi biter ve esim gelir,deymeyin keyfime artik,,,konusmayi pek sevmem,,,cok konusan insanida sevmem,,,titizimdir,,
giyim tarzi olarak,kadinsi giyinmeyi,seksi gorunmeyi severim,,,spor tarsi cok nadir giyinirim,evde bile azla salas giyinmem,makyaji severim,ozellikle yuksek topuk ayakkkabilar vazgecilmezimdir,,,aaa bide takilar var tabi,,,sakir sukur olucak,,sade kucuk takilar kullanmam,,,kemer takmayi hic sevmem,,,ic camasiri koleksiyonum var diyebilirim,boyle bi takintim var,cesit cesit ic camasiri almayi ve giymeyi cok severim...gezmeyi cok severim,ama esimle ve cocuklarimla,tek basina keyfi cikmiyo,,,

simdilik bu kadar aklima gelirse yazarim daha,,,

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
hayırlı olsun topik kızlar -kop
ben 27 yaşında evli bir çocuk annesiyim
5 yıllık evliyim
oğlum 4 yaşında yaramazmı yaramaz:bebecik
bütün zamanım oğluma göre ayarlı
ünv mezunuyum boğa burcuyum
tüm özellikleri fazlasıyla mevcut
dışardan içine kapanık sessiz görünürüm
ama beni gerçekten tanıyanlar bilir ne kadar çatlak olduğumu:kptmya:
şileliyim doğma büyüme istanbulluyum:kahve:
bakmayın anne olduğuma son derce süsüme düşkünümdür
makyajım saçım hep bakımlıyımdır
sarışın ela gözlüyüm boyum 170
şimdilik bunlar geldi aklıma:findikim:

S

Saffarri

Misafir
Topigimiz hayirli olsun-hmm

Ben 22 yasindayim,3 senedir evliyim ve 2 yasinda bi oglum var-hmm 1.62 boyundayim,kilom 52.Kova burcuyum. Acik tenliyim,acik kahve rengi saclarim var.Ela gozluyum.Inatci bi yapim var.Cabuk sinirlenirim ama sinirim de cabuk gecer:kptmya: Cocuklari co severim,ama insanlar arasinda cocuk sevemiyorum.Guler yuzluyum.Iki yuzlu ve yalanci insanlari hic cekemiyorum.Haksizliga,iftiraya ve kiskanc insanlara tahamulum yok:alsana: Giyinmeyi cok seviyorum.kaliteli seyler almayi seviyorum.Marka takintim yok ama genellikle Mango,Zara,ve Kotondan kiyafetler alirim-kop Bukadar:gulegule:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar