Hanımefendi.com'un Hanımefendileri ve bugüne kadar hiç bilmediğimiz yönleri burada!

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Topigimiz hayirli olsun-hmm

Ben 22 yasindayim,3 senedir evliyim ve 2 yasinda bi oglum var-hmm 1.62 boyundayim,kilom 52.Kova burcuyum. Acik tenliyim,acik kahve rengi saclarim var.Ela gozluyum.Inatci bi yapim var.Cabuk sinirlenirim ama sinirim de cabuk gecer:kptmya: Cocuklari co severim,ama insanlar arasinda cocuk sevemiyorum.Guler yuzluyum.Iki yuzlu ve yalanci insanlari hic cekemiyorum.Haksizliga,iftiraya ve kiskanc insanlara tahamulum yok:alsana: Giyinmeyi cok seviyorum.kaliteli seyler almayi seviyorum.Marka takintim yok ama genellikle Mango,Zara,ve Kotondan kiyafetler alirim-kop Bukadar:gulegule:

19 yaşında mı evlendin :iyyyy: vay be , bana göre büyük cesaret , kocaman da çocuğun var maşşallah , allah mutluluğunuzu arttırsın. Kova burcu zeki insanların burcuymuş ve kendilerini çok beğenirlermiş.

S

Saffarri

Misafir
19 yaşında mı evlendin :iyyyy: vay be , bana göre büyük cesaret , kocaman da çocuğun var maşşallah , allah mutluluğunuzu arttırsın. Kova burcu zeki insanların burcuymuş ve kendilerini çok beğenirlermiş.

18 yasinda evlendim))) kendine begenmis degilim kesinlikle. ama insanlarda oyle bi etki braktigimi biliyorum,nedenini bilmiyorum)))) evlendigime pisman degilim Allaha sukur,kocamda gercekten cok iyi,anlayisli ve saygili biri. Universiteyi okumak istiyorum ve bu konuda bana cok yardimci oluyor.Boyle olmasaydi evlenmezdim zatenCok tesekkur ederim.)))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
güzel bi topik olmuş kızlar kendinizi ne güzel anlatmışşınız ben de anlatayım....

22 yaşındayım evliyim 1 seneyi geçti evleneli....kastamonuluyum..henüz çocuğum yok ama hayırlısıyla istiyorum artık..genç anne olmak güzel bişeydir diye düşünüyorum...kurban bayramına kadar çalışan biriydim ama artık çok sıkıldığım için bıraktım...bi süredir evdeyim ve zamana ayak uydurmaya çalışıyorum...çünkü işte geçmeyen zaman evde koşarak ebnden kaçıyor ve ben ona yetişmeye çalışıyorum:kptmya: o kadar ki tarihleri günleri sapıtır oldum:kptmya:ev işlerini mutfakla uğraşmayı filan hiç sevmiyorum ama evlendik bi kere el mahkum hepsi bana bakıyo mecbur yapıyorum...soğuk bi insanım..insanlarla kolay kolay iletişime geçemem kolay kolay kimseyle arkadaş olmam..çok az arkadaşım vardır bu yüzden ve arkamdan kendini beyenmiş kibirli filan die konuşulduğunu duyuyorum sık sık:kptmya:ama beni gerçekten tanıyanlar yani değer verip kendimi açtığım kişiler benim nasıl bi insan olduğumu bilirler gerisi önemli değil...yüzüme gülüp arkamdan dedikodumu yapan insanlardan nefret ederim..direk silerim yani...çocukları severim ama nisafirliğe gelipte çocuklarıyla ilgilenmeyen insanları hiç sevmem:kptmya:spor giyinmeyi çok severim klasik şeyler giyemem kendmi kalıplaşmış gibi hissederim salaş bi tarzım var diyebilirim...rahat ortamları severim tanımadığım ortamlara mecbur kalmadıkça girmem...takı takmayı sevmem o kadar ki alyansımı bile takmayı unutuyorum:kptmya:bahanem de eşim takmıyo çalışırken rzarar veriyomuş ben de takmıyorum diyorum...saat dahi takmam kolay kolay...çok süslü değilim makyaj da kafama eserse yaparım çok sık yapmam...makyaj malzemelerine tonla para vermem avondan indirim zamanlarında alırım sadece..zaten çok pahalı ürün alacak kadar da param olmadı hiç orta halli bi aileyiz işte...şimdi aklıma bunlar geldi çok mu yazdım ne:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ha bu arada ikizler burcuyum burcumun özelliklerini de taşıyorum...ikizler burcu iki yüzlüdür derler ama üküz yüzlüden ziyade çift karakterliyim..bazen çok pozitif bakarken bi olaya bi anda fikrim değişip çok karşı olabilirirm..bu değişiklik içinde çok büyük sebepler olması gerekmez:kptmya:kastamonu şivesiyle konuşan insan çok var az çok bilirsiniz çok kaba konuşurlar bu şiveyle konuşulmasını hiç sevmem...genelde depresif bi yapım vardır küçük şeyleri kafamda büyütürüm ama sonra bi anda hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ederim:kptmya:genelde dediğim dedik bi insanım..inatçılığım tutarsa kimseyi kafama takmam kararımın yablış olduğunu bile bile uyguladığım bile çok olur...anlık yaşamayı severim yarını düşünmeyi hiç sevmem ama mecbur düşünüyoruz işte...garip bi insanım yani:kptmya::kptmya::kptmya: tamam daha yazmıyom:kptmya::gulegule:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ilk_nur işte tam bir ikizler kadını -kop
çok güzel anlatmışsın aklıma annem geldi o da ikizler ve kendiyle çelişen biri , o bile anlamıyo kendini :) okurken çok güldüm Allahta seni güldürsün
valla bende izne ayrılalı tarih kavramı diye bişeyim kalmadı , işte olsam saat geçmek bilmezken evde noluyo ya derken akşam oluyo.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
18 yasinda evlendim))) kendine begenmis degilim kesinlikle. ama insanlarda oyle bi etki braktigimi biliyorum,nedenini bilmiyorum)))) evlendigime pisman degilim Allaha sukur,kocamda gercekten cok iyi,anlayisli ve saygili biri. Universiteyi okumak istiyorum ve bu konuda bana cok yardimci oluyor.Boyle olmasaydi evlenmezdim zatenCok tesekkur ederim.)))

istediğin bölümü okuman ve tez zamanda mezun olman dileğimle :cak:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hehe sira geldi bana:ilknur:
27 yasindayim 3 oglum var en büyügü 5 en kücügü 21 aylik:sinifsinif:
su anda ev hanimiyim calsitigim günleri cok özledim ev bana göre degil:kahve:
kisin sürekli evde sayilirim bazi misafirlere giderim öyle yada esimin evde oldugu günlerde esim bakar cocuklara ben gezmeye:bebecik
cok arkadasim yoktur kolay kolay arkadaslik yapamam utangacimdir hatta bazen gördügüm insanlara sirf selam vermemek icin yol degistirip görmemezlikten geliyorum:dertli::sinifsinif:
kiyafet ve makyaj malzemesi almayi cok severim:kokos:
yerine göre giyinmeyi severim.
saclarimin rengini bende tam bilmiyorum vallaha oynaya oynaya tuhaf bir renk aldi bakimli hanimlar topiginde var bakin bir zahmet yemek pis agzima düs olmuyor her zaman:gul:

kilom söylemiyim yoksa moralim bozulur yine:sinifsinif:
eee baska ne yazam burcum boga özelliklerinide tasiyorum malesef en büyük özelligide bogazlarina düskün olmalalri:alsana:
özgün müzikten hoslanirim bazende pop dinlerim
aslen mardinliyiz ama izmirde dogdum 15 yasimdada almanyaya geldim 21 yasindada evlendim-hmm
yazin mp3 ü yanima alip yürüyüs yapmayi cok severim degisik yollari secerim 6 7 km yürürüm herkes sasirir:esse:
kitap okumayi cok severim 3 cocuk evin isi birde kitap sasirdiniz dimi:kptmya:
vallaha uyumadan önce 15 20 dakikada olsa okurum ruhum rahatliyor
su anda okudugum kitap amin maalouf semerkant tavsiye ederim güzel:kahve:
baskada merak ettikleriniz olursa sorun söyliyeyim:sila:

G

guzelcem

Misafir
Maşaallah hepiniz döktürmüşsünüz kızlar sanırım sıra bende, keyfim yerinde olduğunda bende sizlere döktüreyim şu an musait değilim yanımda yaramaz oğlum var:bebecik

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
:bayil: vay vay vayyyyy
dilim tutuldu, üç cocuk , 27 yaş , sportif , okumayı seven bunlara zaman ayırabilen , bakımlı bir bayan!
kendimi en yakın köprüden atmaya gidiyorum ben :sim3:

dilin tutulmasin spor yapiyorum ama hala su bogazi tutamiyorum-kizgin

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Amin Maalouf 'un ''100. ad'' kitabını okumuştum , Semerkant'ı da ekliycem listeme , teşekkürler Lilav.

canim ben isik bahceleri,afrikali leo,tanios kayasini okudum.
en sonda semerkantta basladim birde dogunun limanlarini aldim elimden gelirse tüm kitaplarini almak sitiyorum cok akici oluoyr bende 100.ad aliyim türkiyeye gelince

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar