Hanımefendi.com'un Hanımefendileri ve bugüne kadar hiç bilmediğimiz yönleri burada!

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ben eksik kalmışım burdan
25 yaşındayım ev hanımıyım 5 yıllık evliyim hemen hemen 3yaşında bir oğlum var.ikinciyi yavaş yavaş düşünüyoruz artık
lise mezunuyum bursada yaşıyorum.boyum 1.58 topuklarla 1.60`ı tamamlıyorum:hihi:
Gezmeyi çok seviyorum marka merakım yok.övünmek gibi olmasın ama çok sıcak kanlıyımdır girdiğim her ortama ayak uyudurabilirim.sabırlıyımdır ama sıkıcı insanlar pek gelemiyorum.
Akrep burcuyum aşırı kıskançlık hariç bütün özelliklerini taşırım.
Burnu havada insanları hiç sevmem.dostluğa çok önem veririm gerçek dost için herşeyi yaparım gerekirse canımı veririm.
ama en ufak bişeyde benim için dost değil normal arkadaş gurubuna girer
Tabi yinede karşımdaki farkında olmaz
yani kıramam.

Geçte olsa sonunda en bilinmedik yönlerini öğrenebildik elasu :panter:
İkinci bebiş düşünülüyor demek ne güzel , Allah gönlüne göre versin canım.
Bize kestane şekeri yolla -ciko

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
Hoşgeldin :panter:
Forumumuzun nadide hamişlerindensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.
Kilo daha alırsın ama kontrollü alırsın bebeğe gerekeni alırsın , bebiş önemli şimdi , kilo sonra verilir..

sağol lilişim..
kilomdan zaten memnun değilim dahada alacagımı biliyorum 80 90 çıkarmıyım ki :zopa:imdat...
doktor kontrolünde olduğum için muayehanede tartılıyorum fazla çıkarsak doktorum uyarıyo zaten..

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
sağol lilişim..
kilomdan zaten memnun değilim dahada alacagımı biliyorum 80 90 çıkarmıyım ki :zopa:imdat...
doktor kontrolünde olduğum için muayehanede tartılıyorum fazla çıkarsak doktorum uyarıyo zaten..

Bir sorun olmazsa o kadar almazsın bence , zaten dediğin gibi doktorun kesin uyarır , hamile psikolojisi falan bakmaz söylerler pat pat genelde :)

M

madesam

Misafir
Ay bayıldım madesam :hihi: , teşekkür ederim paylaştığın için .
İkizler burcu çok farklı gerçekten de , annem ikizler de :panter: , daha çözemedik kendisini :D
Çiçeği burnunda evliymişsin ne güzel , cicim aylarınız devam ediyordur.
7 aylıklar zeki olur der bizim komşu kadınlar :) , sendeki bu merak ve öğrenme isteği varken Marsa gitmemenin imkanı yok bence , aynı annem de böyle biri.

sağol canım sizi tanımak çok güzel bana kanınız ısınmadı mı ayol=)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ben ikizler burcunu çok severim zaten o bakımdan çok ısındım :hihi: , çok şekersin canım sana ısınmamak elde değil bence.
Hülya duymasın :nanik:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
süper olmuş bu konu
eski arkadaşlar beni tanır ama bayadır yokum hem yeni arkadaşlarada özet geçmiş olurum eskilerdende tozumu alırım:hihi:

yaş olayı sona atayım:ilknur:evliyim 6 yıl olacak kasım 2008 dogumlu bir kızım var çok çalışmışlıgım var ama martta kendimi istifa etmiş buldum-rguluşimdi ev bana ben eve alışmaya ugraşıyoruz

balık burcuyum her özelliği var diyemem ama yarısı bana uyar

en sevdiğim gezmek ama kapı kapı degil ben degişik bilmediğim şehirlere kaçarım mesela bu yaz 7 şehri gezdim seneye artması dileğim-ciko

giyim tarzım rahatlıktan yanayım malum kızım küçük ama şıklıktanda taviz veremem hatta kokoş oldugumu söyleyen kıskançdostlarda mevcut:ilknur:
marka takıntım yok aslında ama neiman marcus çizgisini severim birde cavalli

kırmızı ruja bayılırım
normalde beyaz tenli siyah saçlıyım ama orjınalimi bozdum saçlarım bakır rengi tenimde yazın lütfü kumral :1:

boyum 1;66 kılo geçmişte yok sayılırken şimdi bastıgım yeri titretecek boyutta (hamilelik yarayıpta devam diyenlerdenim)

vücudumda en çok bacaklarımı begenirim :kahkaha:

pozitif olmayı severim iyide beceririm

tencere yemegi pek sevmem fırın yemeklerine bayılırım:nk:

en sevdiğim renk :mavi
evimde sadelikten yanayım renk karmaşası olan evler beni yoruyor evimde krem,mavi,açık kahve tonları kullandım genelde

parfümüm nerdeyse 10yıldır mıracle uzun yıllarda degişmez sanırım kenzonun kokularınıda severim

15 yıl modelistlik_stilistlikyaptım eee burdanda yaşım çıktı artık diyim 34 yaşındayım:3:

valla daha ne diyim gelinmisafirim olun güzel türk kahvesi yaparım ikide yalandan fal bakarız karşılıklı tanışırız:sila:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
süper olmuş bu konu
eski arkadaşlar beni tanır ama bayadır yokum hem yeni arkadaşlarada özet geçmiş olurum eskilerdende tozumu alırım:hihi:

yaş olayı sona atayım:ilknur:evliyim 6 yıl olacak kasım 2008 dogumlu bir kızım var çok çalışmışlıgım var ama martta kendimi istifa etmiş buldum-rguluşimdi ev bana ben eve alışmaya ugraşıyoruz

balık burcuyum her özelliği var diyemem ama yarısı bana uyar

en sevdiğim gezmek ama kapı kapı degil ben degişik bilmediğim şehirlere kaçarım mesela bu yaz 7 şehri gezdim seneye artması dileğim-ciko

giyim tarzım rahatlıktan yanayım malum kızım küçük ama şıklıktanda taviz veremem hatta kokoş oldugumu söyleyen kıskançdostlarda mevcut:ilknur:
marka takıntım yok aslında ama neiman marcus çizgisini severim birde cavalli

kırmızı ruja bayılırım
normalde beyaz tenli siyah saçlıyım ama orjınalimi bozdum saçlarım bakır rengi tenimde yazın lütfü kumral :1:

boyum 1;66 kılo geçmişte yok sayılırken şimdi bastıgım yeri titretecek boyutta (hamilelik yarayıpta devam diyenlerdenim)

vücudumda en çok bacaklarımı begenirim :kahkaha:

pozitif olmayı severim iyide beceririm

tencere yemegi pek sevmem fırın yemeklerine bayılırım:nk:

en sevdiğim renk :mavi
evimde sadelikten yanayım renk karmaşası olan evler beni yoruyor evimde krem,mavi,açık kahve tonları kullandım genelde

parfümüm nerdeyse 10yıldır mıracle uzun yıllarda degişmez sanırım kenzonun kokularınıda severim

15 yıl modelistlik_stilistlikyaptım eee burdanda yaşım çıktı artık diyim 34 yaşındayım:3:

valla daha ne diyim gelinmisafirim olun güzel türk kahvesi yaparım ikide yalandan fal bakarız karşılıklı tanışırız:sila:

eskiler yok canım ya hepsi nereye kayboldular kedijik esse elis bunlar nerde..

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Kendini ne güzel tanıtmışsın sen böyle.

Kokoş olduğumu söyleyen kıskanç dostlarda mevcut lafına amma güldüm he :hihi:

Yaptığınız iş çok güzelmiş.Keşke bırakmasaymışsınız.Neyse bundan sonra sadece evinizin modelisti olursunuz :huhuu:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
valla bilmem canım arada facede görüşüyorum ama yeni taze kanlarda iyidir :ajan:-ciko

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
Kendini ne güzel tanıtmışsın sen böyle.

Kokoş olduğumu söyleyen kıskanç dostlarda mevcut lafına amma güldüm he :hihi:

Yaptığınız iş çok güzelmiş.Keşke bırakmasaymışsınız.Neyse bundan sonra sadece evinizin modelisti olursunuz :huhuu:

ben o dostlara öliyimmm kız:1:
bebem için canım temelliolmasada ara verdim diyim :sirin:
bu arada gül hep gülecek birşeyler varhayatta:elis:

KRİZANTEM

Aktif Üye
Tepki
148
23.04.1978 ÇORUM, MECİTÖZÜ DOĞUMLUYUM.
13 Yıllık evli 2 erkek çocuk sahibiyim.Büyük oğlum 12 ,ufaklık ise 4 yaşında.Ev hanımıyım oturduğumuz eve yeni taşındık 3.5 ay oldu alışmaya çalışıyorum etrafda tanıdığım hiç kimse yok buraya yabancıyım,bazen çok sıkılıyorum merhaba diyecek kimse olmazmı ALLAH aşkınıza apartmanda güle güle otur hoş geldin diyen bile olmadı:sinifsinif:İnsanlar çok değişti artık eskisi gibi kimse güler yüz bile göstermiyor.ALLAH nasip ederse ömürümüz uzun olursa bu ev artık bizim taşınma sorunumuz yok ama yanlız nasıl geçer uzun yıllar hiç bilmiyorum.Sizler benim görünmeyen arkadaşlarım olurmusunuz?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
13 Yıllık evli 2 erkek çocuk sahibiyim.Büyük oğlum 12 ,ufaklık ise 4 yaşında.Ev hanımıyım oturduğumuz eve yeni taşındık 3.5 ay oldu alışmaya çalışıyorum etrafda tanıdığım hiç kimse yok buraya yabancıyım,bazen çok sıkılıyorum merhaba diyecek kimse olmazmı ALLAH aşkınıza apartmanda güle güle otur hoş geldin diyen bile olmadı:sinifsinif:İnsanlar çok değişti artık eskisi gibi kimse güler yüz bile göstermiyor.ALLAH nasip ederse ömürümüz uzun olursa bu ev artık bizim taşınma sorunumuz yok ama yanlız nasıl geçer uzun yıllar hiç bilmiyorum.Sizler benim görünmeyen arkadaşlarım olurmusunuz?

selam canım evin hayırlı olsun daha yenisin binada zamanla olur herşey dilerim gönlündeki gibi
ayrıca bizlerde burdayız unutma

KRİZANTEM

Aktif Üye
Tepki
148
Merhaba sanmıyorum 4 dairenin olduğu bir binadayım alt katdaki çalışan bir hanım 1. katdaki beni görünce yüz çeviriyor benim üst katımdaki hanım ise yaşça benden büyük torunu olan ama modern bir hanım, ben başı bağlı bir bayanım diğerleri öyle değil acaba diyorum ön yargıları yüzündenmi konuşmuyorlar.Dilleklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
ben o dostlara öliyimmm kız:1:
bebem için canım temelliolmasada ara verdim diyim :sirin:
bu arada gül hep gülecek birşeyler varhayatta:elis:

Çok haklısın.Eşimle hep deriz.Bu hayatta nekadar gülersek nekadar mutlu olup nekadar mutlu edersek kar.Yarına çıkacağımız meçhul.Kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz ama.Bayıldım :hihi: Buarada benden büyüksünüz.Abla desemmi acep :acep:

:hihi:

Ablamdan bir yaş büyüksünüz.Oyüzden size abla diyeceğim.

Aramıza hoşgeldiniz öncelikle.Eğer isterseniz tabiki sizin arkadaşınızın oluruz :teselli: dertlerinizi dinleriz,fikir vermeye çalışırız,sohbet ederiz daha doğrusu yazışırız :hihi:

Annem,babam anlatır eskileri de hayran hayran dinlerim valla.Bir akşam birinde,öbür akşam diğerinde.Hep birlik beraberlik varmış.Şimdi çoğu insan birbiriyle çıkar için beraber.10 tane çıkarcı arkadaşın olacağına 1 tane dostun olsun candan olsun.Ben inanıyorum zamanla kafa dengi arkadaşlarınız mutlaka olur ablacım :panter:

Buarad aevinizde güle güle oturun ...

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
şekerpare oldumu ne güzel iyi gidiyordu yazdıkların abla heee:eek:ky::kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar