Hanımefendi Konutları - _emos_ - Daire 11

OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
mortwitterbaslikfotosu1.jpg

Davetiyemi getirdim ama sankim biraz geç kalmışım partiye:bitter::bitter::bitter:

nerdesin sen nerdee:1:yıktık viran eyledik sende esprilerinden mahrum bıraktın partiyi aşkoll emi:nazo:kayıp

OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
:sinirli::sinirli::sinirli:
Buyrun benimi konusuyonuz hem gec kalip hemde lafmi attiniz anlayamadim :sinirli:

herkes kendinibiliyor gelene hay hay bitterim gelmeyene by by söz sende konuşş :sirin:(mazareti olanlar muaf)yavuz hırsız evsahibini bastırırmış hesabı hem gelme hem geç kal ondan sonra yok kıl yok tüy:kahkaha: geçtiiiii

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.040
herkes kendinibiliyor gelene hay hay bitterim gelmeyene by by söz sende konuşş :sirin:(mazareti olanlar muaf)yavuz hırsız evsahibini bastırırmış hesabı hem gelme hem geç kal ondan sonra yok kıl yok tüy:kahkaha: geçtiiiii

:savasciasli::savasciasli: hohohooo ben geldim atımla avradımla silahımla falan diyormusum :cokkomik:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.783
:kptmya:

alkışşşş sayın seyircilerinan görmemiştim bu lafını cnm iraz önce ben kullandım kalbin yolu bir:heyo:

Hee kalbimiz birmiş :cikolata:

konuş NK cim konuş söz organizede ...konuş dağ yer gök inlesin:gul:-kop
Bana gaz vermek çok tehlikelidir _emos_ bacım Nurhayata bağlarım herkesi tepe sersemi eder attan düşmüş karpuza çeviririm alimallah a aaa bu ne şiddet bu na celal Nurhayat ablam derler el pençe divan duranlar valla

Geç mi kaldım :uzgun:

Yok canım ne alakası var:zopa:

OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
:kptmya:

Hee kalbimiz birmiş :cikolata:

Bana gaz vermek çok tehlikelidir _emos_ bacım Nurhayata bağlarım herkesi tepe sersemi eder attan düşmüş karpuza çeviririm alimallah a aaa bu ne şiddet bu na celal Nurhayat ablam derler el pençe divan duranlar valla

Yok canım ne alakası var:zopa:

anladım :korkak: sakinliğine sağlık Nk cim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar