Buyrun benimi konusuyonuz hem gec kalip hemde lafmi attiniz anlayamadim
herkes kendinibiliyor gelene hay hay bitterim gelmeyene by by söz sende konuşş :sirinmazareti olanlar muaf)yavuz hırsız evsahibini bastırırmış hesabı hem gelme hem geç kal ondan sonra yok kıl yok tüy:kahkaha: geçtiiiii
alkışşşş sayın seyircilerinan görmemiştim bu lafını cnm iraz önce ben kullandım kalbin yolu bir:heyo:
Bana gaz vermek çok tehlikelidir _emos_ bacım Nurhayata bağlarım herkesi tepe sersemi eder attan düşmüş karpuza çeviririm alimallah a aaa bu ne şiddet bu na celal Nurhayat ablam derler el pençe divan duranlar vallakonuş NK cim konuş söz organizede ...konuş dağ yer gök inlesin:gul:
Geç mi kaldım :uzgun:
Hee kalbimiz birmiş :cikolata:
Bana gaz vermek çok tehlikelidir _emos_ bacım Nurhayata bağlarım herkesi tepe sersemi eder attan düşmüş karpuza çeviririm alimallah a aaa bu ne şiddet bu na celal Nurhayat ablam derler el pençe divan duranlar valla
Yok canım ne alakası var:zopa:
Evinizdeki davetiyede saat 14:00'te yazıyordu :dance: biz parti yaptık ama siz yoktunuz :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:
nerdesin sen nerdee:1:yıktık viran eyledik sende esprilerinden mahrum bıraktın partiyi aşkoll emi:nazo:kayıp
nk bir daha partileri akşam yapın tatlım ben yokum gündüz kursa gidiyorum diğer kızlarda akşam geliyor genelde tatlım:yeniyıl::yeniyıl: