Ne alsam dedim ilk aklıma o geldi
O terasta oturup fondü setindeki eriyen çikolataya meyve banmak istemezmisin sılaaaam dusun bir sılaam nasıl kışkırtıcı dimi :cikolata:
evet ablam evet nk'm once dolandırır gıbı yaptı ama sonra kıyamadı bıze
cok tesekkur ederım ablacım buyutelım benım kısceyı bırlıkte
ben evımın komplesıne bayıldıım hemen cay koyup o teraslardan bırıne kurulasım geldı:gul::gul:
cay yapıp terasa mı kurulsam yoksa bu banyoya mı kurulsam bılemedım sımdı
canım ablam benım tesekkur ederım cok guzel hepsı de yalnız bısı sorcam o bıcaklık ınsan fıguru dımı hangı kocasını oldurmek ısteyen hatun ıcat ettı acep
bu arada nk'm sıla ablamın zeynebe aldıgı bebekler bız degıl mıyız gııı hatırladın mı onu sen ben bıtter :bebecik:bebecik
ferah ablam canım benım cok tesekkur ederım dımı nk'm dokturmus valla
ay gumuslerımde harıka beee
hosbuldum bıtanemm cok tesekkur ederım tekrardan:seviyorum:
hedıyelerımın guzellıgıne bak
vayy kofteler vayyy kendılerını de unutmamıslarrr ıstedıgınız sebevlenmek olsun canlarım benım hadı hazırlıyorum ben terası hemen gelın
tesekkur ederım talya ablam Allah razı olsun
tesekkur ederım sadıye ablacım bende bayıldım kızımın odasına cımcımemın ılerdekı odası ıcın de guzel fıkır oldu bana
ah kuzum sevmem mı ben senı cok sevıyorum
tesekkur ederim canim bende bayildim evime darisi senin basina canimbayıldım evine aslıcım özelliklede mutfak balkonuna bittim bittim içim gitti:ne:
ablam senin hediyelerden korkulcak cidden :gul::gul: esime gosterdim o ne oyle dedi :ne:Canım o bıçak setini özellikle aldım Enişte görsünde sana karşı hareketlerine dikkat etsin düşünsinki ben Aslıma bişi dersem veya edersem Aslım ve baldızlar beni bu hale getirirler :gul::gul:
Ne sandın kızım Sıla ablanın aldığı hediyelerde hep bir anlam mana vardır o bebekleri almamın sebebide Zeynebim oynasın oynarkende o bebeklere özel olarak kurdurduğum Aslı Nk Bitter cadılıkları nasıl olur öğretilerini öğrensin Zeynebim aynılarını sana yapsın
Terasda sabah kahvemi içmeye geldim gerçiii siz ben yokken fondülerde çikolatalar eritilmiş meyvalar bandırılıp yenmiş ya neyyyssse
Aman da amannn
Aslım evin şahane müsait olduğunda oturmaya gelicem pucuk:
ne zaman istersen soyle yaparim ben sana canim benimAyyy ellerin dert görmesin Aslım şahaneler :cikolata:
iyi yapmissin canim hosgeldin seref verdin herzaman beklerim bitanemNk'm küçük evimin son rütuşlarını atarken ben de hanımefendi konutlarında ki güzelleri kapı kapı gezip hayırlı olsun diyeyim dedim Aslı'm senden başladım hayırlı uğurlu olsun inşallah hediyemle birlikte kahveni içmeye geleceğim
ay amanin bayildim kizben buna cok guzel tesekkur ederiz nk teyzesiAslıı elif'in evi düzenlerken bunu buldum kaptım geldim :bebecik prensesin odasına al oynasın benim fındığım
canım hediyemi umarım beğenirsin