Şekerpare
Daimi Üye
En lüks en konforlu daire benim unutma.Sılacım ve benim paracıklarımla yaptın daireleri.Temelden dünya para ödedik.Para içinde yüzdürdük seni
Para içinde yüzen nk :deli:
Verdim gitti bacım hayırlı olsun şık daireyi seçmişsinNk'm ben 5.daireyi istiyorummmm
Şuna bak birde göz dağı veriyo verip birde kaçıyo benim çatı katım yapılasaya kadar hertürlü tehditimi savururumanlamam :hihh:aylardaaaan beri bekliyorum konutlarımım konutumuhaksızmıyım kızlar söyleyin Sılacığınıza:uzgun::uzgun::uzgun:
En lüks en konforlu daire benim unutma.Sılacım ve benim paracıklarımla yaptın daireleri.Temelden dünya para ödedik.Para içinde yüzdürdük seni
Şekerpare sana anca bahçede hazır villa yaparsam kurtarırım gibi geliyor
Gönlünden ne koparsa artıkBenim param yok ama konut kredisi alabilirim.:elif:
Prefabrik olmasında
Gönlünden ne koparsa artık
Depreme dayanıklı bahçesinde havuzlu gecekondu yapacam
haklısın hacı:bebecik
Beklemek istemeyen kendisi istediği gibi hazırlayabilir sorun olmaz :findikim:
Ahaaa biri kaçak kat çıkmış neyse hadi birşe demeyelim bu seferlik güle güle otur canım :elif:
Verdim gitti bacım hayırlı olsun şık daireyi seçmişsin
Valla seninki hazır ama beğenmemenden tırsıyorum yoksa açıcam konusunu :ayk:
Bu değil bu da değil bu hiç değil beni anlamıyorsunuz!!!
İşte bu daire 21 , bu benim olmalı , insanlar mutlu olsun istiyorum. :bitter:
Sabirsiz davrandim sanirim? :ayk:Beklemek istemeyen kendisi istediği gibi hazırlayabilir sorun olmaz :findikim:
Ahaaa biri kaçak kat çıkmış neyse hadi birşe demeyelim bu seferlik güle güle otur canım :elif:
Verdim gitti bacım hayırlı olsun şık daireyi seçmişsin
Valla seninki hazır ama beğenmemenden tırsıyorum yoksa açıcam konusunu :ayk:
Sabirsiz davrandim sanirim? :ayk:
-kizgin-kizgin Sıranı bekle olum-kizgin Hem ne öyle istekler bakim sen benim dairem olmadan sen o katına geç geçde bak neler oliiii:sılakonda:
Biri benim içimdeki canavarı anlatsın kızlar Emos a:sılakonda: