Hanımefendi Konutları - nk83 - Daire 4

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Sılam ben dedim sana birşey demedik diye

vlla böle olmaz bi gecede sılayla bana parti isteriz bitter ve nk böle olmadı sonradan gördük bende taşıncam karar verdim :sinirli::sinirli:

Yaparız ya sen hele başını sokacak evi bul anahtar teslim ederim ben sana ister kendin yap ister örnek dairelerden seç canım:dance:

Ayrıca sabahtan belliydi bana gelineceği online mesajdan davet bile bıraktı bitter bacım :dance:her zaman gözünüz orada olsun tıkla deyince damlayın parti mahaline :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sılam ben dedim sana birşey demedik diye

Yaparız ya sen hele başını sokacak evi bul anahtar teslim ederim ben sana ister kendin yap ister örnek dairelerden seç canım:dance:

Ayrıca sabahtan belliydi bana gelineceği online mesajdan davet bile bıraktı bitter bacım :dance:her zaman gözünüz orada olsun tıkla deyince damlayın parti mahaline :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:

Ondan sonrada beni kışkırtıcak mesajları yazdınız ama hem sonra ben arkamdan dedikodu yapmamışınız diye kızmadımki beni heç merak etmemişiniz ona kızdım:hihh:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Ondan sonrada beni kışkırtıcak mesajları yazdınız ama hem sonra ben arkamdan dedikodu yapmamışınız diye kızmadımki beni heç merak etmemişiniz ona kızdım:hihh:

Kızma be sılam arada çıkıyorsun ya siteden yine öyle sandık herhalde :eek:ys: bitteeeer nerdesin kız:cilgindans::cilgindans::cilgindans:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.831
Sılam ne kadar fingirdek çıktın sende ne meraklıymışsın suite atılmaya
Tamam bu gece suite atacam seni
Bak neler gösdercem sna ozaman :gul::gul:
minnosum suyum cıktı hakikaten :iyyyy:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.831
hazırlarız minnosum sen daireni sec haber et :gulegule:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Okadar zamandır bekliyim hemde tam seni kıvama getirdim elektrikler oyun etti bana acaba senmi bana gösterticekdin yoksa ben mi sana allah bilirdi artıkın orayı:gul::gul::gul::gul::gul:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Nk'm kendini nasıl affettircen baakalım yeni bi parti hazırlaman lazımm:smileymix::smileymix:

Altın günü yapıcam aç evini valla ankete giremezsin sonra :yeniyıl:kızlaaaaaar şimidiki işim bitince anket açıcam ilk kime gidilsini seçicez tamam mı gözünüz online mesajda olsun link atıcam oradan:bestas:

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
nk yardımcı ol kız sen bılırsın bu muhiti nerden evi tutayım yardmcı ol bana-kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar