Yaşlandık demiyonda
Ex gelinim dedim diye yapıyon bunu demi @bitter_im ben mi yaşlıyım sen gibi 10 taneyi cebimden cıkarırım ben bee sizin iciniz gecmiş asıl
Yaşlandık demiyonda
Cnm etiket çıkmıyor yaa.. tesadüfen gördüm mesjını...
Hanımlar çoktandır ziyafet vermemiştim bu kadar yeni üyemiz varken bir tanışma sofrası olmasa olmazdı değilmi Eli boş geleni tepelerim
@Miu
@hippotalamus
@Mimu88
@igdedali
@Ausencia_
@eflalim
@nehirnil111
@Whiteblacklife
@Portakal Sulu Ordek
@hepfit
@MaliPina
@D3S1R3
@Elalis
@Çakıl80
@nk83
@mügü
@Ev Kedisi
Ellerine sağlık Her şey çok güzel
Hanımlar çoktandır ziyafet vermemiştim bu kadar yeni üyemiz varken bir tanışma sofrası olmasa olmazdı değilmi Eli boş geleni tepelerim
@Miu
@hippotalamus
@Mimu88
@igdedali
@Ausencia_
@eflalim
@nehirnil111
@Whiteblacklife
@Portakal Sulu Ordek
@hepfit
@MaliPina
@D3S1R3
@Elalis
@Çakıl80
@nk83
@mügü
@Ev Kedisi
Hala pattiş salatası yemedim demeEllerine sağlık Her şey çok güzel
Patdes salatasını görüp kendimden geçtim ama diyetteyim
Yedim bir iki kez ama tatmin olmadım. Tüh ya diyete başlamadan bi yeseydimHala pattiş salatası yemedim deme
Ehli keyifte yersinYedim bir iki kez ama tatmin olmadım. Tüh ya diyete başlamadan bi yeseydim
Diyete başlarken hedefim bile sonunda bişeyler yemek. Bu kafayla çok diyet yaparım ben çoookEhli keyifte yersin
@Miu
@hippotalamus
@Mimu88
@igdedali
@Ausencia_
@eflalim
@nehirnil111
@Whiteblacklife
@Portakal Sulu Ordek
@hepfit
@MaliPina
@D3S1R3
@Elalis
@Çakıl80
@nk83
@mügü
@Ev Kedisi
Yulaflı toplarımla geldim oysa kiYaa siz ne hayırsız komşusunuz be tanışmaya geliyorsunuz eliboş mu geldiniz epiciiiniz eliboş geleni tepelerim demedimmi ben kaçacak delik arayın şimdi
EvetBunu sen yaptın dimi
Ellerine sağlık..
hem diyettesiniz hem yemek mi getiriyorsun kim yicek bu kaa yemeği ev hediyesi yokmu sizde ne kaa yüzsüzüm dimiYulaflı toplarımla geldim oysa kiEkli dosyayı görüntüle 23742