Ay az bile yapmışım aferin bana:teselli:Hanımefendiye illa üye olucam diye tutturan bir erkeği işte şah bu hale getirdi
artık erkkeler üye olmaya cesaret edemez diyen şahmaran,ibreti alem görsün işte
erkek üyeleri böyle yaparım dedi
yazık adama da yaaa:gitme:
şok şok şok flai flaş flaş
fırından yeni çıkmış görüntülerimizle karşınızdayız hanımefendi magazin izleyicileri:hanimsigara:
şahmaranı hiç bu kadar seksiii görmemiştiniz:bayil:
işe gitmeden önce bulaşıkları yıkayım diyen şahmaran
vakit bulamadığı için kıyafetlerini giymeyi de unutmuş:gul::gul::gul:
Bir beni durdursun Yarıldım gülmekten ya Finduk dikkat ette ben de seni yakalamyım :findik:
esseyi eşiyle gitiği tatil görüntüleriyle çıkarıyoruz karşınıza
spor yapıyorum diyen essenin son ,şok görüntüleri işte karşınızda
koşu bandından sonra yüzme sporuna merak sardı anlaşılan
ya burda yıne ıyı cıkmısım normalde ormanıyeyımVe expilir almak için sıraya giren essenin neden expilir almaya can attığı da bizden kaçmadı
tüylerimden kurtulmam gerek diyen esse ve tüyleri işte şok haberimizle karşınızda
kendıme bı gelıyım senı ozel bı torenle yıcem kuzum hıc merak etme -kizgin -zebani :kizdimama:esseyle arina burayı görmesin kızlar
çiğ çiğ yicekler beni
bunu forumun ana sayfası temasına koymak lazım erkekler uye olmadan once bıdaha düşünsünHanımefendiye illa üye olucam diye tutturan bir erkeği işte şah bu hale getirdi
artık erkkeler üye olmaya cesaret edemez diyen şahmaran,ibreti alem görsün işte
erkek üyeleri böyle yaparım dedi
yazık adama da yaaa:gitme:
gülmekten yarildim ya
hersey bir yana yinede romantikler be-hmm
arka plakalarinada bak
yüzünü göremiccez essemizin anlasilan:dusun:
essem kilolari bir kenara brak tüylerine bak
giz acilen cözüm bulman lazim
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
tirledim ha
bayılma cnm gle senıde goturem plajaayyy çok hoş yaa. bayıldım. hele es se nin plaj görüntülerine.
yardıma gelın tek basıma bıtıremem epılasyonukoptumya emeğine sağlık
esse acil epilasyona
sahım anam sen ne gızlı cevhersınde haberım yok -kizgin hemen ucuyorum mutfagına bekle gıpraşma :findik:şok şok şok flai flaş flaş
fırından yeni çıkmış görüntülerimizle karşınızdayız hanımefendi magazin izleyicileri:hanimsigara:
şahmaranı hiç bu kadar seksiii görmemiştiniz:bayil:
işe gitmeden önce bulaşıkları yıkayım diyen şahmaran
vakit bulamadığı için kıyafetlerini giymeyi de unutmuş:gul::gul::gul:
Bilgisayar başında sabahlamaktan yemek bile yemeye fırsat bulamayan Fındık Kurdu'nu açlıktan bilgisayarını yerken yakaladık. :sok Afiyet osun fındığım :findik:
sahım anam sen ne gızlı cevhersınde haberım yok -kizgin hemen ucuyorum mutfagına bekle gıpraşma :findik:
afıyet olsun cnm ama pcden batım leptopun calorı degerını bulamadım kılo alırmısn almazsmısın bılemıcem fındıgım :gul:
Ve es_se sahalara döndü
bu benmıyım :bayil: cnm senı sevdıgımı soylemısmıydım-hmm topun ıskımati ise erkek uyeler ve fındıgın bası :gul: