Hanımefendi Moda Evi - Cicilerimiz

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
bunlar benim geçende aldığım ciciler:)

image-DC2C_4D21AFD1.jpg

önü düz siyah eşofman altım

image-47F5_4D21B10F.jpg

bu da bordo eşofmanın değişik bi renk olsun dedim

image-A154_4D21B152.jpg

bu da içi polarlı sıcacık tutan favori kapşonluk tunik şeklinde uzun olduğu için devamlı dışarı çıkarken üstümde-kop

image-47AB_4D21B1B0.jpg

bu siyahından biraz daha kısa ama olsun bunu da seviyorum genelde evde giyiyorum

image-E52C_4D21B1F9.jpg

bu daha hiç giymediğim tarzım olmayan bişey ama yazın giyerim şık duruyo:)

image-E94C_4D21B255.jpg

bu da yarasa kol süveterim sanırsam 2 kere giydim bu da tarzım değil ama şık işte

Güle güle kulllan ve giy şekerim :sila:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
bunlar benim geçende aldığım ciciler:)

image-DC2C_4D21AFD1.jpg

önü düz siyah eşofman altım

image-47F5_4D21B10F.jpg

bu da bordo eşofmanın değişik bi renk olsun dedim

image-A154_4D21B152.jpg

bu da içi polarlı sıcacık tutan favori kapşonluk tunik şeklinde uzun olduğu için devamlı dışarı çıkarken üstümde-kop

image-47AB_4D21B1B0.jpg

bu siyahından biraz daha kısa ama olsun bunu da seviyorum genelde evde giyiyorum

bordoyu çok beğendim canım güle güle kullan

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Arişçim ,
Çok tatlılarrr -kop
Bu arada füme rengi pantolonun mavisi var bende skiny model , ben beğenerek aldım , paçalarında fermuarı da var.
Güle güle giy canım.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Arişçim ,
Çok tatlılarrr -kop
Bu arada füme rengi pantolonun mavisi var bende skiny model , ben beğenerek aldım , paçalarında fermuarı da var.
Güle güle giy canım.

Sağol canımcım. Valla bende çok beğendim. Başka rengi olmayınca bunu aldım. Sen GEBE mağazasından mı almıştın canım?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hı anladım :kptmya::kptmya: Eh onlar bana olmayınca ben bunlarla takılıyorum napalım :dusun: Bende bunu giyicem zaten hep; ama yaza daha da ağırlaşacağım için bunu giymem herhalde. O zamanlara elbise falan alırım. O günler gelsinde bakalım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bayıldımmmmmmmmmmmmm hepsine Arişim eminim üzerinde de çok güzel durmuşturrr eeee üzerindeykende resim çekilip eklersin artık değilmi bizlerde teyzeleri olarak görmüş oluruz yiğenimiz nekadar büyümüş diye:kayris::kayris::kayris::kayris:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Hı anladım :kptmya::kptmya: Eh onlar bana olmayınca ben bunlarla takılıyorum napalım :dusun: Bende bunu giyicem zaten hep; ama yaza daha da ağırlaşacağım için bunu giymem herhalde. O zamanlara elbise falan alırım. O günler gelsinde bakalım

Gebe'nin ürünleri çok sağlam , kaliteli verdiğin ücrete değiyor.
Önündeli çizgi deseni moda sanırım bu yıl , diğer markalar da kullandığına göre ;)
Zaten doğumdan sonra da bi müddet lastikli pantolonlara ihtiyaç duyuyor insan , doğum sonrası için de kurtarıcı bu pantolonlar canım.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bayıldımmmmmmmmmmmmm hepsine Arişim eminim üzerinde de çok güzel durmuşturrr eeee üzerindeykende resim çekilip eklersin artık değilmi bizlerde teyzeleri olarak görmüş oluruz yiğenimiz nekadar büyümüş diye:kayris::kayris::kayris::kayris:

Sağol birtanem. İnşallah canım o günlerde gelecek:) Göbüşüm kendini az olsa da belli ediyor; ama henüz şu lastikli şeyleri gerecek kadar yok:kptmya:

Gebe'nin ürünleri çok sağlam , kaliteli verdiğin ücrete değiyor.
Önündeli çizgi deseni moda sanırım bu yıl , diğer markalar da kullandığına göre ;)
Zaten doğumdan sonra da bi müddet lastikli pantolonlara ihtiyaç duyuyor insan , doğum sonrası için de kurtarıcı bu pantolonlar canım.

Evet canım baya sağlam. Bende beğendim. Bakalım inşallah o pant. ihtiyaç duymam biranda atarım kilolarımı:D:D

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
6 ay haaa:sok Yandımmm hele ki yazın :bayil: Napalım katlanıcaz herşey bebiş için:bebek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar