H
Hera
Misafir
Bunlarıda paylaşmak istedim kızlar yeni aldım :lilav: bakalım beğenecekmisiniz
[/IMG]
[/IMG]
Kızlar yeni aldığım kırmızı ayakkabım paylaşmak istedim baya bir zor oldu :1: pek minik çıktı belli değil ama napalım tam görünmüyor okypete ye çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu
okypete cim Ekledi sağolsun burdan tekrar teşekkürederim güzelim benim
[/IMG]
Çok sağolun kızlar çantayı bende bayılarak aldım yakından çok daha güzel daha İyileri Sizlerin olsun beğenmenize sevindim
Ayakkaıbıları ayrı bir yere eklediğimizi bilmiyordum sadiyecim dikkat ederim ah birde şu resim ekleme olyı kolayca olverse büyük geliyor dior benim gibi anlamayanlar yapamıyorum küçültmeyi bir çare bulamazmıyız yafff bu konuya yoksa okypete yi bıktırmak istemiyorum böle artık :acep: canım sağolsun ama yardım ediyor nereye kadar :cee
Çok sağolun kızlar çantayı bende bayılarak aldım yakından çok daha güzel daha İyileri Sizlerin olsun beğenmenize sevindim
Ayakkaıbıları ayrı bir yere eklediğimizi bilmiyordum sadiyecim dikkat ederim ah birde şu resim ekleme olyı kolayca olverse büyük geliyor dior benim gibi anlamayanlar yapamıyorum küçültmeyi bir çare bulamazmıyız yafff bu konuya yoksa okypete yi bıktırmak istemiyorum böle artık :acep: canım sağolsun ama yardım ediyor nereye kadar :cee
çok güzelmiş ayakkabıların şahmarancığım bunları görmemiştim. oh,rahat rahat giy çık işte..Hastahanede beklerken artık ayaklarım şiştiği için daha fazla dayanamayarak hastahane karşısında ayakkabı mağazasından 10 liraya aldığım babetlerimi hemen Pembe Dolabımıza eklemek istedim.
Bu arada ayak numaram 39 oldu:dertli:
Canım İlknur ablam,çok sevdiğim canım İlknur ablamın bana hediye ettiği gladyatör sandaletlerim.
Cantalar icinde ayri konumuz var canim.
Bir dahakine ayri eklersen takip etmeside güzel olur.
Yaza Türkiye´ye geleyim bende alis veris yapacagim bikana kadar.
canım ben bıkarmıyım. olurmu öyle şey canım..ne zaman istersen yine yardımcı olurum... bende çizmelerimi ayakkabılarımı buraya koymuştum. koyan olduğu içinn heracığım....
Gel hatta arzu edersen beraber buluşur çıkarız ben seve seve eşlik eder hatta yardımcı olurum yeni yerler açısından alışverişte sana
Tobecim harika sağlıkla huzurla giy bitanem çok beğendim tatile gideceksin iyi tatilller dilerim çok eğlenmeni güzel günler geçirmeni dilerim tatlım
Aslinda yer bilen biriyle gezmem lazim, valla seni rahatsiz ederim bak.
Tobecim evet bende bu tarz bir bikini ilk kez deniyorum değişik geldi bağlanıyor arkadan deseni ve rengi tenime yakıştı straplez oluşuda avantaj cici oldu sende düşünebilirsin bitanem böyle rahat olur senin cicler de harike hakeediyosun gerçekten -ciko
sadiyecim ağustosa ne kaldı ki :1: ay süper ya hadi inşallah nasipse buluşuruz harika olur :sirin:
Tobecim evet bende bu tarz bir bikini ilk kez deniyorum değişik geldi bağlanıyor arkadan deseni ve rengi tenime yakıştı straplez oluşuda avantaj cici oldu sende düşünebilirsin bitanem böyle rahat olur senin cicler de harike hakeediyosun gerçekten -ciko
teşekkür ederim canım ben de böyle bir arayışa girmiş durumdayım banada çok yakışırdı o bikiniler...
canim cok cici ayakkabilarin güle güle giyinKızlar yeni aldığım kırmızı ayakkabım paylaşmak istedim baya bir zor oldu :1: pek minik çıktı belli değil ama napalım tam görünmüyor okypete ye çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu
Sıra ben de beğenecekmisiniz bakalım
Bunlarda benim cicişlerim tatile gideceğim için yeni aldım hepsini Daha alacaklarım var ama şimdilik bu kadar aldım onlarıda alınca eklerim.
cok güzeller güle güle giyin canimBunlarıda paylaşmak istedim kızlar yeni aldım :lilav: bakalım beğenecekmisiniz
[/IMG]