Hanımefendiler Buluşuyor!..

OP
gülsemin

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Olmaması için hiç bir sebep yok ki.. Hadi hanımlar işte fırsat azcık değişiklik yapmış olalım hayatımızda hem tek düze yaşam nereye kadar :cokkomik:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kız hera geliyorum bir gün kalıp dönüyorum bebişim biliyosun telaş oluyo orda hep zaten sık görüşemiyoruz o zaman gidicem desem ben seni zaten zor görüyorum diye çıkışıyo hele bi normale çıkayım olur hem ayser abla bana yakın sayılır ama izmir çok uzak bebeğim bu hafta c.tesi allah izin verirse ailece izmire gidiyoruz bohça götürmeye ama sabah gidip akşam dönücez

H

Hera

Misafir
kız hera geliyorum bir gün kalıp dönüyorum bebişim biliyosun telaş oluyo orda hep zaten sık görüşemiyoruz o zaman gidicem desem ben seni zaten zor görüyorum diye çıkışıyo hele bi normale çıkayım olur hem ayser abla bana yakın sayılır ama izmir çok uzak bebeğim bu hafta c.tesi allah izin verirse ailece izmire gidiyoruz bohça götürmeye ama sabah gidip akşam dönücez

Tamam ozaman kuşum haklısın normale çık rahatla görüşürüz Allahın İzniyle şu telaşların bitsin

H

Hera

Misafir
sorma valla gidiyorum hep bi telaş inan bana hayırlısıyla bi bitseydi telaş paşama senden bahsetmiştim zaten

Evet evet hatırlıyorum söylemiştin bahsettiğini bitsin telaşlar çok iyi bilirim yaşadım bende aman vallaha tatlı telaşlar ama adı üzerinde telaş işte İnsan bir an önce normal hayatına dönmekte istiyor

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kesinlikle tek istediğim normale dönmek ben sevmiyorum alıştığım bir tempodan farklı bir tempoya geçmeyi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar