Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kçan ben olmamalıydım aslında Bittoş zira elimden bir uçan birde kaçan kurtuluyo haniiiiiiii:ko:ko:koyeni evli çiftleri bile bırakmayan ben ........anladın sen onu
Kçan ben olmamalıydım aslında Bittoş zira elimden bir uçan birde kaçan kurtuluyo haniiiiiiii:ko:ko:koyeni evli çiftleri bile bırakmayan ben ........anladın sen onu
Yaparıııııımmmm sanada yaparıııım hiiç merak etme senn:confetti:sen istediğin kadar telefonu kapat ben apartmana gelir bütün komşuları ayağı kaldırır beni dışarı attılar kalcak yerimde yok der milleti başınıza toplatır yinede aldırırım kendimi içeri eh ozaman telden daha fena hale gelirsiniz anladın sen onu:ko:ko:ko:ko:kodedim ya benden bi uçan bide kaçan kurtulur :ko:ko:ko:ko
biz biraz nostaljik takılmışız bacım @nk83 güzelde olmuş hani
deokmanın ahmeti de artık bizden biri oldu çıktı anlata anlata ahmet ini yabancılık çekmiyoruz artık gittiğimiz yere onuda alıyoruz aramıza
bitterim çükületem yan tarafta ki yağuşukluyu kaş göz işaretiyle tavladı hemen ayrı sofra kurdu ayrı takıldılar neyse ya keyifleri yerinde olsunda biz ayrıda takılırız demi ya