mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 9.410
Kesin bir ben dermisimKategorilerden herhangi birine tam cevap veren olmadı henüz ama yaklaşanlar var
Kesin bir ben dermisimKategorilerden herhangi birine tam cevap veren olmadı henüz ama yaklaşanlar var
Valla beynim çalışmadı heee
Bi tanede aklıma geldiValla beynim çalışmadı heee
Jöle saça sürülen doğrumu yazdım adını öyle aklımda kalmışBi tanede aklıma geldi
Losyon
serum
Fondoten
Serum sürüluyormu lanBi tanede aklıma geldi
Losyon
serum
Fondoten
Jöle saça sürülen doğrumu yazdım adını öyle aklımda kalmış
Yüze sürülülenden bahsetmişdimSerum sürüluyormu lan
Heee ben safYüze sürülülenden bahsetmişdim
Haydi bekliyoruzBen şimdiye kadar bilinen şıkları kategorilere yazayım popüler cevabı vereni de ismiyle ekleyeyim yoksa çook karışacağız
hatdi haydiBen şimdiye kadar bilinen şıkları kategorilere yazayım popüler cevabı vereni de ismiyle ekleyeyim yoksa çook karışacağız
2. Soruyu bugün yapalım devamı yarın olsun olur muBen şimdiye kadar bilinen şıkları kategorilere yazayım popüler cevabı vereni de ismiyle ekleyeyim yoksa çook karışacağız
Bence sen konuyu kapatBen şimdiye kadar bilinen şıkları kategorilere yazayım popüler cevabı vereni de ismiyle ekleyeyim yoksa çook karışacağız
Valla günde 1 soru yeter bence beynimiz yandı2. Soruyu bugün yapalım devamı yarın olsun olur mu
Uyucam bn
Dayanmadı valla . Airfry düşünmekten zorlandım ben hhaO kadar yazıya şarjmı dayanır