Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
Elbise günlük çizgili gri spor bir elbise. 38-40 beden .Biraz bol geldielbise güzel mi onu ver
Elbise günlük çizgili gri spor bir elbise. 38-40 beden .Biraz bol geldielbise güzel mi onu ver
Kız sayamadinmi hâlâ allah artırsın
Allaha şükür yok dersem çarpılırım kıs ben bozuk para tutmam cüzdanda baktım bikaç tane hemen atarım kumbaraya ama dolmaya yakın bu gece sayamasam da sabah kesin sayarım
Kız sayamadinmi hâlâ allah artırsın
Ördek neden 38 -49 beden alıyorsun? Bol oldun diye mi?Elbise günlük çizgili gri spor bir elbise. 38-40 beden .Biraz bol geldi
38 - 40 bedenden başlıyordu. Normalde evet bol olsun diye 38 beden alırım da bu bayağı bol geldi gibiÖrdek neden 38 -49 beden alıyorsun? Bol oldun diye mi?
benim kumbaram sıfırlanmaz şekerim
benim kumbaram sıfırlanmaz şekerim
evet canım ailecek yaptık.gelen geçen cebindeki bozuğunu attı.Bozuk parayla tatil ben şok
Ayilecemi birikim yapıysanız
Olur
terasta salıncağım da var gelsene kahve içerizSus sen.. terasın var senin
Bizde kızıma salıncak almıştık bozukluklarlaevet canım ailecek yaptık.gelen geçen cebindeki bozuğunu attı.
annaaammmm 5-6 kiloya bana tam olur o gönder gelsin severim spor elbiseElbise günlük çizgili gri spor bir elbise. 38-40 beden .Biraz bol geldi
valla bozukluk deyip geçmemek lazım,ciddi birikim oluyorBizde kızıma salıncak almıştık bozukluklarla
Aynenvalla bozukluk deyip geçmemek lazım,ciddi birikim oluyor
vay beee havalı yusufum araba alıcak parası olmuş kuzumunnnn.rabbim hayırlı yollarda bereketle harcamayı nasib etsin.büyüsün de anneciğine mercedesler alsın inşallahYusufun 2 sene olmadı daha kumbara hesabı var bankada ... iyi kötü ayağını yerden keser şu an bi şahinle
Birikim önemli
Aminnnnnnnnnnnnnnvay beee havalı yusufum araba alıcak parası olmuş kuzumunnnn.rabbim hayırlı yollarda bereketle harcamayı nasib etsin.büyüsün de anneciğine mercedesler alsın inşallah
Gelmez miyimterasta salıncağım da var gelsene kahve içeriz