Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
İlk doğum ya 39 u beklet bence DrEvet sezeryan olursa mart başı
İlk doğum ya 39 u beklet bence DrEvet sezeryan olursa mart başı
Olabilirr bakalım nasıl olcak ne olcak tırsıyorum da bakıcazİlk doğum ya 39 u beklet bence Dr
Tırsma be güzel düşünOlabilirr bakalım nasıl olcak ne olcak tırsıyorum da bakıcaz
Ay burcu noluoo mart balıkmı olacak neEvet sezeryan olursa mart başı
39+5 suyum gelmisti, açılma yoktu hiç son kontrolde 2cm demişti.İlk doğum ya 39 u beklet bence Dr
Yok yok bişi yok tırsmana gerek yok en korkak bendim ben yaptıysam sen hayli yaparsınOlabilirr bakalım nasıl olcak ne olcak tırsıyorum da bakıcaz
Evet balıkAy burcu noluoo mart balıkmı olacak ne
Hadi hayırlısı ya insallah normal olur
Senin normal haftanda olmuş 42-43 haftayı görenler oluyormuş39+5 suyum gelmisti, açılma yoktu hiç son kontrolde 2cm demişti.
Kendisi nasıl hissedecekse dr ne diyorsa öyle olsun herkesin dogum hikayesi farklı
ahh yavrum duygusal olcak deseneEvet balık
Evet bende duydum 42 haftaları, suyu normalse bebegin herşey yolundaysa yinede ilk normal için bekletiyorlar benim doktorum çok iyiydi özeldi bide diyorlardı bana sezaryen icin kesin bahane bulurlar bekletmezler falan ama çok kibar bir doktordu burdanda gitmiş ona çok üzüldümSenin normal haftanda olmuş 42-43 haftayı görenler oluyormuş
İlk doğumu bekletebiliyor doktorlar 39a kadar tabi doktordan doktora değişiyor
Ayni ben aEvet balık
BndeAyni ben a
Belki başka iyi Dr denk gelir nasip işi doktordaEvet bende duydum 42 haftaları, suyu normalse bebegin herşey yolundaysa yinede ilk normal için bekletiyorlar benim doktorum çok iyiydi özeldi bide diyorlardı bana sezaryen icin kesin bahane bulurlar bekletmezler falan ama çok kibar bir doktordu burdanda gitmiş ona çok üzüldüm