Ecolinn halı şampuanıyla siliyorum halılar fosfos kabarıyor mis gibi de kokuyor
aman deyim o televizyondaki buharlıdan almayın iğrenç bişey onuda denedim.benim güzel dediğim karcher marka.fiyatı yanlış olması 2 milyar civarı heralde.ama dediğim gibi cam silmeden tutunda banyo temizliğine halı koltuk hepsini yapıyo
Canım benim halilarımın dikişleri yok Nepal halı almışım ala ala:gitme:
Onlarda da dikiş yerine özel bir malzemeyle dikiş yapıolarmış. Anlamam pek. Eğer yıkamaya verirsem berbat olur halılarım. Hatta eşime yaz gelsin yıkayalım dedim
Bizde beraber yıkadık şimdiye kadar,ama tabi erkek milleti
söylene söylene yıkıyo
Benimki baya istekli Evde halıları eşim siler zaten
Benimki baya istekli Evde halıları eşim siler zaten
buugn halımı sıvı el sabunu kosla vanısh ve el matık deterjanla sıldım sonuc sıfır lekelr aynen duruyo :kizdim: halım kalıtesız eywallahda ama bukadarda olmaz off
ya benımkı enucuzu sagolsun esımın aılesı oyle aldı kendı evım olsun enıyısını alcam
ama sneınkı kalıtelı nasıl leke cıkmazkı benım yenge cıkolata sosusnu boca etmıs halıya
sonra sıldı anınd acıktı leke cok rahat halılardan yana o hala halla send e cıkmıyo leke
arkadaşlar,halınıza,çay,kahve v.b dökülünce ilk etapta kupkuru bir bezle silerek,lekeyi emdirin,sonra ne uygulayacaksanız uygulayın,leke kalmaz...benim halılarım da açık renk,hiç lekem yok çok şükür..ben hiç silmem,yıkamaya veririm...kanepelerim de açık renk,onlarda da kalıcı leke yok.onları revünün kirçözünü sulandırarak kullanıyorum,sonuç mükemmel..