Merhabalar:
Konunuz tarafımdan ilgili bölüme taşınmıştır.
Bilgilerinize-ayse
spor giyinme hiç şıkır şıkır giyin ben türbanlarda klasik süslere bayılıyorum balım eminim sana da çok yakışır topuklu ayakkabılar giyin...
bu 5 gün içinde sürekli makyaj yap ayarını sen bilirsin hafif bir göz kalemi 2 ayrı tonda ama üstüne siyah altına kıyafetine göre mavi, yeşil yada başka bir renk göz kalemi... Dudağına açık tonlarda ruj hatta üstüne parlatıcıda sürrr sana çoook yakışıyor balımmm hafifte allık ...
AAAAAAAAaa daha ne olsun be balım
Canım Rabbim nişanlına sağlıcakla kavuşmanı nasib eylesin
Ruj tavsiyesisine gelince canım ben Nivea pure&natural 72coral rose ve74petal cranberry'i kullanıyorum çokda güzel bir görünüm oluyor dudaklarda bir dene istersen
Tamam balım bu söylediklerini dikkate alıcam -hmm Ayy çok heycanlandım yahu
Spor giyinmem zaten tam da dediğin gibi şıkır şıkır olucam
Canımsın sağol bebeğim
Herşeyin en güzeline layıksın güzel kalpli arkadaşım benim
Allah sizi sağ salim tez zamanda kavuştursun ayrı geçen zaman ne çabuk bitti diye el ele konuşup sohbet ederken bulun kendinizi inşallah...
Ayyy senden minik minik ayyy ne tatlı olurrrr bebekleriinizi sevmeye gelecem tabi düğünden sonraaaa....
ruju sürdüğünde üstünede parlatıcı sürmeyi unutma..
ay ben bile heyecanlanıyorum şurda bana ne oluyosa
bence olduğun gibi ol o an içinden ne geliyorsa öyle planlı programlı işler bazen fisaykoyla sonuçlanabilir o yüzden o anki ruh halin ne yapmak istiyorsa öyle olmalısın sonuçta nişanlın seni görmiş ve her halinle beğenmiştir birde fazla detaycı olma bence rahat ol (benim başlık konusuna tuhaf bi şeklde takıldığın gibi):kahkaha:relax relax ...mutluluklar ....Allah kavuştursun....:lilav:
:kahkaha: Ay canım farketmedim ya fazla mı oldu Kusura bakma valla...
Normalde fazla düşünmem bu tarz şeyleri biraz odunumsu bi yapım var malesef ys: Ama şimdi gidicek ve uzunca bir süre hiç görüşemiycez ya... O yüzden onu her türlü mutlu edebilmek ve en güzel halimle aklında kalmak istiyorum... Duygular sevgi vs vs değil onlar zaten belli durumlar ben biraz dıştan da hoş görünmek istiyorum o gün
sende haklısın estağfirullah ne demek odunumsu hoş değil yakıştırma kendine
umarım en güzel şekilde geçer o anlar şiir gibi ........
bize de foto yollarmısın o günden çok merak ettim büyük buluşma ne gün