Peşinen ödedim şekerim :cicek:
bende ama ben başka bişiyle anlıyorum bakıyorum anlaşılıyor ama bilgi için saol ablacım
şimdi nickin olan yere tıklanıyor ordan çıkan menüden seçenekleri tıklıyorsun sonra gizlilik diyorsun arda listende olanlar bide engelli listesi var listende olanlara akıyorsun hangisinin seni engeledigini düşünüyorsan üstüne gelip sag tıklıyorsunuz sil seçenegi etkiliyse engellememiş demek etkili degilse engellemiş demek biraz uzun oldu ama ben kendim buldum bunu ama bulan vardır onu bilmem
şimdi nickin olan yere tıklanıyor ordan çıkan menüden seçenekleri tıklıyorsun sonra gizlilik diyorsun arda listende olanlar bide engelli listesi var listende olanlara akıyorsun hangisinin seni engeledigini düşünüyorsan üstüne gelip sag tıklıyorsunuz sil seçenegi etkiliyse engellememiş demek etkili degilse engellemiş demek biraz uzun oldu ama ben kendim buldum bunu ama bulan vardır onu bilmem
Sizi engellediğinden şüphelendiğiniz kişinin üstüne mouseyle sağ tıklayın liste cıkıcak...
O listeden Görünüm'e geliyosunuz.
Ordan Profil'e tıklıyosunuz.
Açılan pencereden Profil Aytınrılarını Göster butonuna tıklıyosunuz...
Eğer kişinin Mesenger Görünüm 'ü varsa, engellememiştir..Yoksada engellemiştir sizi
ücretleri alayım ücret teşekkur butonu:gul::gul:
Peşinen ödedim şekerim :cicek:
kuşum o başka bişeyıne dediğin ne onuda paylaş arkadaslarınla bakem:hanimsigara: