Haydin pastalari burdan tartisalim sunalim yiyelim geyik muhabbeti edelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
o kardan burayada yolla yengosum
bizim burdaki durdu
tuana dellenicek karin olmadigini görürse

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
yarin gene yagacak diye duydum ama bilmiyorum:dusun:
insallah yagar diyecem ama bugün garajdan zor ciktik arabayla cocuklarinda okula gittigini düsünürsek yazik o karda cok soguk donuyorlar yazik:dusun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
1522.jpg

1530.jpg

1536.jpg
ben geldim hoş buldum kıslar elimde boş gelmedim hani haydi pataları yerken çayımızı yudumlarken sohbet edelim azcık
incim akşam bana ne ara yaptın kirpili pastayı die sordun canım telefonda konuşuyodum tam olarak cvp yazamadım dün akşama doğru yaptım pastayı 1 saatimi aldı zaten oldukça kolaydı yapımı ben onu kendi yaptığım çikolata sosu ile denedim çok da güsel oldu canım hazır çikolata soslarını sevmediğimden kendim yaptığım çikolata sosu nu tarif edeyim istersen detaylı anlatırım ama şöyle söyiyeyim petibör bisküvilerini robotta çektim çikolata sosunun içine koyup yoğurdum extra pudra şekeride koydum ben çünki bnm afacanlar fazla tatlı severler sonra yoğurdum şekillendirdim bende armut yok die ben elmayla yaptım kirpinin yüzünü damla çikolatayla gözlerini falan yaptım sonrada üstüne biskremin çikolatalı çubuk krakerlerini üstüne yerleştirdim lezzeti güzeldi yani mozaik pasta gibiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar