Her Güne Bir Renk...

N

NilayG

Misafir
:):) 3 tanee erkek çocuk, allah kolaylık versin Lilavcım. :) hepsi birbiriinden şeker, allah analı babalı büyütsün. ebruliiiii, sende böyle güzel giysileri koyuyorsun, bu resimdeki kadınları kıskanarak çatlıcam burda.Ben de istiyorum böyle elbise ben de.:deli:

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
:):) 3 tanee erkek çocuk, allah kolaylık versin Lilavcım. :) hepsi birbiriinden şeker, allah analı babalı büyütsün. ebruliiiii, sende böyle güzel giysileri koyuyorsun, bu resimdeki kadınları kıskanarak çatlıcam burda.Ben de istiyorum böyle elbise ben de.:deli:

amin canim benim zor ama bakalim insallah büyüyünce bana yardim ederler yoksa isim zor:2:

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710

kızlara bakma kız elbisele bak :kptmya::kptmya:

N

NilayG

Misafir
:):) ay ne bakcam kızlara, allah var onlar da güzel ama beni giysiler çok daha fazla ilgilendiriyor :)

N

NilayG

Misafir
ebrulii, bunlar çok güzel de bide ayrı başlık açıp gelinlik de koysanaaa :):) onları da görmek istiyorum ben

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar