KraLiçe
Daimi Üye
Ay maşalllah....
Ama senin bence diyete ihtiyacın yok canım
Canım teşekkür ederim ama bazı kıyafetlerimin içine girebilmek için bi 5 kilo daha vermem gerekiyo
Ay maşalllah....
Ama senin bence diyete ihtiyacın yok canım
Canım teşekkür ederim ama bazı kıyafetlerimin içine girebilmek için bi 5 kilo daha vermem gerekiyo
hadi bana kendini tanıtsana hanımhanımcık
anaaaaaaaaaaaaaa ben bu toppiiiiiiiğiiii neden görmemişem daha önceden heroşum hayırlı olsun topikciğin ne olur benide zayıflat benide benide ay bu gün 4 kase aşure yedim ne yapacam bilemiyorum
Sanada afiyet olsun hanımcık utancımdan söyleyemedim kıymalı peynirli börek yediğimi
:s:sokok:sok:soküstüne 4 kase aşure tabi aralıklarla ay kızlar vallahi çıldıreceğim obez oldum:iyyyy::iyyyy::iyyyy:
Canım topiğini hayırlı olsun yeni gördüm :cee
Hayırlı geceler :hanimbye:
anaaaaaaaaaaaaaa ben bu toppiiiiiiiğiiii neden görmemişem daha önceden heroşum hayırlı olsun topikciğin ne olur benide zayıflat benide benide ay bu gün 4 kase aşure yedim ne yapacam bilemiyorum
bir de elıfe söz wermıstım yemıcem dıe :acep::acep:
.........durduramıyosun dımı kendını :sok ben hıc bısekılde kendıme hakım olamıyorm :sinir:
........................ŞiLamm olmaz böyle 4 Kase nedemek anaaammm anam annnaammm :icelim: bundan böyle her gün yediklerini öğrenmem gerek 4 kase yakamassın harcayamassın o enerjiyi istesende Şilacım sağlık için az yemeliyiz kampanyası başlatıyoruuummm :kayris::hulya:
Canımsınn sana da hayırlı geceler nasıl oldun ayağın nasıl iyimisin fıstıkçım