: tesekkur ederim canim benim-hmm-hmm-hmm senin gibi birisi icin hediyye almak benim icin zevk.....:sigara:
Hassas,düşünceli arkadaşım,sen her zaman gel beee-hmm
: tesekkur ederim canim benim-hmm-hmm-hmm senin gibi birisi icin hediyye almak benim icin zevk.....:sigara:
canim allah hayirli bol kazanclar versin insallah
bende bir kahve alirim neskafe büyük fincanda olsun ama
ne yüzsüz misafirleriz demi:utandim:
bende kendi elcagaclarimla yaptigim ispanakli pastami kaptim geldim cayin kahvenin yaninda iyi gider dimiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Canım benim güzel kızım sen girdigin heryeri aydınlatan içimize güneş gibi dogan canımızsın HER ŞEY SENİNLE GÜZEL önemli olan mekan degil o mekanda olan kişi umarım çok uzun bir dönem beraber oluruz bitanem çalışmalarında başarılar diliyorum sevgilerimi iletiyorum
Karar aldım,artık eli boş gelenlere kahve falan yok valla:hihh:
Siz getirin bana şöyle ev hediyeleri bende size ikramlarda bulunayım anlaştık mı
:sok Ay parana kıyıpta nasıl aldın kız bu koltuğu..Aaaa yenı fark ettım ben hedıyenı unutmusum affet kızzzzzz
E artık yorulunca rahatlayacagın bır masaj koltugu alıyım dedım sana :sigara:
:teselli:Ay ne demek ablacım,sen iste yeterki:icelim:bende kısır getırdımmm cay ıstesem ayıpmı olur kahve sevmem de
Şahım işin çok mu,bi çay ikra edersin artık bize değil mi
bak sana elcağızlarımla yaptığım poğaçamı getirdim
:sok Ay parana kıyıpta nasıl aldın kız bu koltuğu..
:bayil:Valla ben acırım çok pahalı bir şey bu bee:sigara:
ofisinde banada yer varmı bidenemmmmmmm bir kahve içmeye geldim azcık ta fal bakardım size kızlar nidersinizzzzzzzz
Sılam ilk ben isterim,ya bakabliyosan gerçekten baksanaa,,artık sendne bişey istemeye utanıyorum ama napim çok meraklıyım fala:utandim:
aaaaa ne utanması canım benim bakimm falına sen yeterki uuuuuççççççç gel yamacıma bidenemmmmmmm
canim bol kazanclar,gule-gule oturasin da ben anlamadim ne ofisi bu ,yani ne diye calisiyosun:iloveyou: