Herşeyi Değerlendirin...

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
4 Kare, 1 Buluz

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Malzemeler:Nako Serin, Tığ no 3.5 Yapılışı: Motif için 6 zincir çekilip kapatılır.Aralara 3 zincir çekerek, ikili trabzanla 3’lü dolgu yapılır.İkinci sırada köşeleri oluşturmak için, 3 zincirle yapılan boşluğa araya 3 zincir çekerek, iki adet 3’lü dolgu yapılır.Diğer sıralarda köşelerde çiftli dolgu yapmaya dikkat ederek 3’lü dolgu üstüne zincir, zincir üzerine 3’lü dolgu yapılır.Bu şekilde çocuk için 25*25 cm., büyük için 50*50 cm.lik 4 tane kare örülür.Dört kare yan yana konulup, büyük bir kare oluşturulur.Büyükler için dıştan merkeze doğru 35 cm., çocuklar için 17 cm. dikilerek 4 parça birbirine tutturulur.Dikilerek oluşturulan büyük kare parça ikiye katlanır.Her iki tarafa,açıkta kalan bölümün köşelerinden zincir çekilip üstüne ikili trabzanla büyükler için 30 cm. çocuklar için 15 cmlik parçalar örülür.Bu parçalar bağlanarak askı oluşturulur.

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
canım benimsağol biliyorum sen yaparsın da enise beni unutmuş anlaşıldı ben yine de küstüm işte:aglayan:

ahh bebeğimm kıyamam ben sana asma yüzünü yaa ben sana daha güzellerini gönderirrim çok güzel bileziklerim var benm görsen bayılırsın müş almış sağolsun o bana yine alır ben bunları gönderirim bebeğime

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canım benim biliyorum ama ben sana küsmedim enisenin beni unutmasına küstüm ceza onun senin değil merak etme:) gelince onun bileziklere beraber el koyarız :kptmya::

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Fiyonk Yapımı

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Malzemeler: İpek saten kumaş, tshirt ya da triko kazak Yapılışı:32*64 cm. ve 70*40 cm. ebatlarında iki parça kesilir ve ikiye katlanarak ( 16*64 cm. ve 35*40 cm. ) üç tarafından dikilir.Resimde görüldüğü gibi üst üste yerleştirildikten sonra orta bandı için 7*16.5 cm. ölçülerinde kumaş kesilir.İkiye katlayıp ( 3.5*16.5 cm. ) üç tarafından dikilir ve oluşturulan fiyonkun üstüne tutturulur.İstediğiniz bir tshirtün ya da trikonun omuzuna dikilir.

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
hepsi birbirinden güzel pratik değerlendirmeler hanımefendi de uğramadan geçmediğim yerlerden biride burası
paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık zaman ayırıp bizlerlede paylaştığın için :hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar