Hiç eşinizle başkalarının içinde kavga ettiniz mi?

G

guzelcem

Misafir
çok şükür etmedik öyle bir şey olursa anında lafı ağzına sokarım ki rezil de ederim bana yaparsa bende aynısını yaparım kızlar....:uc::uc::uc:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
yok Allaha şükür aile içinde
küs isek dahada yakın davranırız bırbırımıze
kımseye bellı etmeyız
ne demısler kol kırılır yen ıcınde kalır :eek:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
çok şükür etmedik...kendi aramızda konuşuyor gibi tartışırız sesimizde yükselmez :kurallar: o çok saçmalar :dislek: sinirleri gidince ben konuşurum ... bu sefer sen haklısın deyip özür diler .... :dislek: Allah akıl versin ne diyeyim :bayil::bayil::bayil:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bi eşimin kardeşinin yanında tartışmıştık bi kere ama ciddi bi sorundu sonra ertesi gün yine tertıştık o konunun devamı olarak çok kötü oluyor gerçekten.... ne yapacağını şaşırmıştı o da sakin olun sakin olun deyip duruyodu:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kavga etmedik hiç; ama biz kavga ederiz arada, şiddetli :cokkomik: Ağlarım, ağlarım gelir özür diler barışırız.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
çok şükür etmedik...kendi aramızda konuşuyor gibi tartışırız sesimizde yükselmez :kurallar: o çok saçmalar :dislek: sinirleri gidince ben konuşurum ... bu sefer sen haklısın deyip özür diler .... :dislek: Allah akıl versin ne diyeyim :bayil::bayil::bayil:

Nesrin ablam yorumlarına hastayım :cokkomik:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
yok kavga etmedik kimsenin yanında ama tabiki ufak laf sokmalarımız olabilir oda önemli değil ee kocaman insanlarız o kadar da olsun

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
çok çirkin ama bazen öyle bişey öyle bi ortam olur ki mecbur kalırsın:dusun:

çok doğru canım tabiki hepimiz biliyoruz yanlış olduğunu ama şartlar karakterler çok farklı olabiliyo bu yüzden iş kadına düşüyor dışarda ne olursa olsun siz sakin olun evde icabına bakarsınız ben bunu öğrendim

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
hiç kimsenin yanında tartışmadık ama küste duramayız biz yerümmm onuu :bebek::eek:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok doğru canım tabiki hepimiz biliyoruz yanlış olduğunu ama şartlar karakterler çok farklı olabiliyo bu yüzden iş kadına düşüyor dışarda ne olursa olsun siz sakin olun evde icabına bakarsınız ben bunu öğrendim

ayy bizde bu da olmuyor ben sinirliyken hiç konuşmam içimde biriktiririm dokunsan patlarım yani hakim olamiyorum eşimde beni konuşturnaya çalışır daha çok üstüme gelir sonra noluyo ben patlıyorum güümmmm:)))

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
çok şükür bizde de öyle bişey olmadı.. ama olması muhtemelse kaçınırız ikimizde, evde patlarız.... :hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar