Hiç eşinizle başkalarının içinde kavga ettiniz mi?

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Evde birbirimizi yemişken bile başkalarının yanında hiç böyle bir şey yapmadık.

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim, asla yapmayız böyle birşey.. genelde eşim yüzümden anlar sinirlendiğimi, ama ne hikmetse bir tek kendisi anlar, başka kimse anlamaz :kptmya: mesaj yerine gidiyor demek ki :kptmya:

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
kavga etmedik hiç başkalarının yanında ama ufak tefek atışmalar olmuştur hatırlamıyorum dikkat etmek gerekiyor karşıdaki insan çok kötü hissediyo kendini eltimle kaynım sürekli kavga halindeler inanın görüşmek bile istemiyorum

günce

Daimi Üye
Tepki
658
Hayır. Çünkü gereksiz bir davranış. Başkaları ikimizden daha önemli olamaz...:findikim:

beyazinci

Aktif Üye
Tepki
207
evde olur ...ama başkalarının yanında hayatta olmaz neden kendimi küçük düşüreyimki...

kiraz

Aktif Üye
Tepki
175
Allah'a şükür henüz kavga bir yana tartışma oluşturacak bir durumumuz dahi olmadı

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
benimkini ne siz sorun ne ben söyleyim eşim sürekli her an kızdın ve sinirli olduğu için beni hep dışarıdaki ortamda küçük düşürür kimseyi takmaz iplemez derler yaa bağırır ağlatır on kendimi o kadar değersiz o kadar küçülmüş hissederimki daha bunu bugün içimden düşündüm malum bayram temizliği oruçlu halde salonun halılarını yıkadım tek asamam diye eşim rica ettim indik dışarı öyle sinirli ve gergin bir sürü saydı döktü ben tabi dinledim sonra dedim içimden bana bağırıyorsa o utansın ben niye utanayım neden rezil olucam ne yaptım her zaman yaşadığım için böyle düşünmeye karar verdim

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
benimkini ne siz sorun ne ben söyleyim eşim sürekli her an kızdın ve sinirli olduğu için beni hep dışarıdaki ortamda küçük düşürür kimseyi takmaz iplemez derler yaa bağırır ağlatır on kendimi o kadar değersiz o kadar küçülmüş hissederimki daha bunu bugün içimden düşündüm malum bayram temizliği oruçlu halde salonun halılarını yıkadım tek asamam diye eşim rica ettim indik dışarı öyle sinirli ve gergin bir sürü saydı döktü ben tabi dinledim sonra dedim içimden bana bağırıyorsa o utansın ben niye utanayım neden rezil olucam ne yaptım her zaman yaşadığım için böyle düşünmeye karar verdim

ablacim ya cok uzuluyorum senin icin Rabbim kocani da islah etsin nasil bilmez kiymetini anlamiyorum sen gibi hatunu basina tac yapcagina nasil davraniyo Rabbim kadrini kiymetini bildirtsin insallah ona

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
bikaç kez olmuştu önceden.en son kız kardeşimle eşinin yanında acaip bi kavga etmiştik.hatta ben bırakıp gitmiştim memleketime.sonra geldi özür diledi yalvar yakar getirdi geri ama ben kimseye kavga edip geldiğimi söylememiştim sadece annem biliyordu.bende eşimin dayanamayıp geleceğini biliyordum burnu sürtsün akıllansın istedim.valla çok işe yaramışki o günden sonra hiç kavgamız olmadı.değil başkalarının yanı evde bile olmuyo çok şükür.eşimin siniri saman alevi gibidir,bir anda parlar sonra hiç bişi olmamış gibi yanıma sokulur gülerdi. çok sinir oluyordum ama o huyunu terkettirdim sonunda:eek:ky:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
ablacim ya cok uzuluyorum senin icin Rabbim kocani da islah etsin nasil bilmez kiymetini anlamiyorum sen gibi hatunu basina tac yapcagina nasil davraniyo Rabbim kadrini kiymetini bildirtsin insallah ona

canımın içi çok sağol ama ne derler huylu huyunu anca teneşirde bırakır alıştım artık kızım gözümün içine bakıyor sakın kavga etmeyin sizi düşünmekten ders yapamıyorum ne yapayım idare ediyorum başka yol yok çocuklar üzülmesin diye ne yapacağımı şaşırdım şimdi bide bayramdan sonra uzun yola gidicez şimdiden korkular sardı nasıl olacak duana ihtiyacım var

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Kavgali bile olsak baskalarina belli etmedik sevmeyiz biz öyle seyleri:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar