Hiç iftiraya uğradınız mı?

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ben evlenmeden önce uğradım.

Alt kattaki komşumuzun eşi güya sözde bizim evden tüp kokusu geliyormuş,zile bastı bende duştaydım kapıyı açmadan kimo dedim komşumuzun eşi de evinizden tüp kokusu geliyor dedi,bende sorun yok dedim kusura bakmayın kapıyı açamıyorum müsait değilim dedim.

Neyse üstünden az bi zaman geçti,annemle oturmaya gitmişler başka bir komşuya bu adamın eşi..Demiş ki siizn evden tüp kokusu geliyordu sizin kapıyı eşim kırdı Fındığı kucağında çıkardı evden şok oldum.Yuh ne kapı kırılması ne bayılması..Okonuşanları tektek çağırdım kadın yalan söylüyor ya haliyle bozuldu gerizekalı...Ama onunda kızı var ettiği yanına kalmasın diyorum o kadar..Başka bi komşumuzda söyledi zaten seni çekemiyolar diye..:dertli:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
yuh ne alaka neden böyle bi yalan söyleme gereği duydu acaba:ilknur:

ben de uğramadım büyük bi iftiraya

Bir bilebilsem canım,zaten kadını çağırdım dedin derdin ne senin cevap veremiyor ya başladı evine çağırıp bana hesap mı soruyosun diye geçiştirdi gerizekalı-kizgin

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
bende uğradım... burada temizlikçi bi abla vardı... salak gerizekalı... insanların devamlı arkasından konuşurdu... benim arkamdanda kantinde çalışan biriyle adımı çıkarmış, neymiş bana devamlı çikolata falan veriyormuş.. halbuki bulunduğum katda toplantı olduğunda gelen şeylerden fazla kaldımı banada verirlerdi.. bu kadın yok şöyle yok böyle... bende gitti insan kaynakları müdüyle konuştum ve benim eşim askerdeydi üstelik.. ama sonunda belasını buldu ... işten çıkardılar...:alsana::alsana:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
hayır,uğramadım.kimin ne haddine,kim canına susamış ki:nazo:
tabii bu işin şakası..kaldıramazdım sanırım,allah göstermesin..

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
bende uğradım... burada temizlikçi bi abla vardı... salak gerizekalı... insanların devamlı arkasından konuşurdu... benim arkamdanda kantinde çalışan biriyle adımı çıkarmış, neymiş bana devamlı çikolata falan veriyormuş.. halbuki bulunduğum katda toplantı olduğunda gelen şeylerden fazla kaldımı banada verirlerdi.. bu kadın yok şöyle yok böyle... bende gitti insan kaynakları müdüyle konuştum ve benim eşim askerdeydi üstelik.. ama sonunda belasını buldu ... işten çıkardılar...:alsana::alsana:

Ne insanlar var ya..Allahtan da kokmuyorlar..

Bir söz var ya etme kulum,bulursun zulüm diye

Bulacakları şey de o -kizgin

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
ugradim ne yazik ki
esimle birlikteligimiz ortaya ciktiginda
evlilik karari alindiginda
her iki ailemizinde yakin dostu esimi alip bir restorana cagirmis
ve hakkimda o kizin ne mal oldugunu bilmiyosun don deyistirir gibi erkek deyistiriyo
bi onla bir bunla demis
esimde kulagimla duyduguma diil
gözümle gördügüme inanirim
egerki incim öyle biri olsaydi beni bir yil pesinde kosturmazdi
artik benim helalim
ve herseyiyle kabulümdür demis-hmm
ama duydugumda sok olmustum kizida sözde en yakin arkadasimdi
megerse planlari kendi kizlariyla esimin arasini yapmak mismis

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
uğradım ...
çok fena can yakıcaktım bazı sebeplerden dolayı yapamadım :dertli:

aynen bende ama işte bi bakıma susuyorsun
bende uğradım hemde eşimin o konuşmadığım asalak yengesi tarafından
eşimi öyle doldurmuşki bana dediği laftan dolayı şok oldum ve eşimin yüzüne tükürmekle kaldım

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

böyleleri insanın yuvasını yıkar be-kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ugradim ne yazik ki
esimle birlikteligimiz ortaya ciktiginda
evlilik karari alindiginda
her iki ailemizinde yakin dostu esimi alip bir restorana cagirmis
ve hakkimda o kizin ne mal oldugunu bilmiyosun don deyistirir gibi erkek deyistiriyo
bi onla bir bunla demis
esimde kulagimla duyduguma diil
gözümle gördügüme inanirim
egerki incim öyle biri olsaydi beni bir yil pesinde kosturmazdi
artik benim helalim
ve herseyiyle kabulümdür demis-hmm
ama duydugumda sok olmustum kizida sözde en yakin arkadasimdi
megerse planlari kendi kizlariyla esimin arasini yapmak mismis

aa bak o şekilde ben de uğradım sayılır eşim daha bana açılmadan önce biriyle sohbet ediyo..o da beni seviyodu ben kabul etmiyodum tabi...eşim şu kızdan hoşlanıyorum konuşucam ciddi düşünüyorum deyince bu salakta ya saçmalama o kızın çıkmadığı erkek kalmadı benle de konuştu bi ara çıktık filan sonra ayrıldık çok başın ağrır sana göre değil filan die doldurmuş...sonra yine bi ortak arkadaşlarıyla konuşurken eşim bunları anlatmış o da demiş sağolsun öyle bişey yok..ilknur onu istemediği için yalan söylüyo demiş...düğün sırasında çok oluyo böyle şeyler..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar