Kristen Stewart
Daimi Üye
Hiç iftiraya uğradınız mı?:dertli:
yuh ne alaka neden böyle bi yalan söyleme gereği duydu acaba:ilknur:
ben de uğramadım büyük bi iftiraya
bende uğradım... burada temizlikçi bi abla vardı... salak gerizekalı... insanların devamlı arkasından konuşurdu... benim arkamdanda kantinde çalışan biriyle adımı çıkarmış, neymiş bana devamlı çikolata falan veriyormuş.. halbuki bulunduğum katda toplantı olduğunda gelen şeylerden fazla kaldımı banada verirlerdi.. bu kadın yok şöyle yok böyle... bende gitti insan kaynakları müdüyle konuştum ve benim eşim askerdeydi üstelik.. ama sonunda belasını buldu ... işten çıkardılar...:alsana::alsana:
uğradım ...
çok fena can yakıcaktım bazı sebeplerden dolayı yapamadım :dertli:
bende uğradım... burada temizlikçi bi abla vardı... salak gerizekalı... insanların devamlı arkasından konuşurdu... benim arkamdanda kantinde çalışan biriyle adımı çıkarmış, neymiş bana devamlı çikolata falan veriyormuş.. halbuki bulunduğum katda toplantı olduğunda gelen şeylerden fazla kaldımı banada verirlerdi.. bu kadın yok şöyle yok böyle... bende gitti insan kaynakları müdüyle konuştum ve benim eşim askerdeydi üstelik.. ama sonunda belasını buldu ... işten çıkardılar...:alsana::alsana:
ugradim ne yazik ki
esimle birlikteligimiz ortaya ciktiginda
evlilik karari alindiginda
her iki ailemizinde yakin dostu esimi alip bir restorana cagirmis
ve hakkimda o kizin ne mal oldugunu bilmiyosun don deyistirir gibi erkek deyistiriyo
bi onla bir bunla demis
esimde kulagimla duyduguma diil
gözümle gördügüme inanirim
egerki incim öyle biri olsaydi beni bir yil pesinde kosturmazdi
artik benim helalim
ve herseyiyle kabulümdür demis-hmm
ama duydugumda sok olmustum kizida sözde en yakin arkadasimdi
megerse planlari kendi kizlariyla esimin arasini yapmak mismis