Hiç iftiraya uğradınız mı?

misti

Aktif Üye
Tepki
134
Ben evlenmeden önce uğradım.

Alt kattaki komşumuzun eşi güya sözde bizim evden tüp kokusu geliyormuş,zile bastı bende duştaydım kapıyı açmadan kimo dedim komşumuzun eşi de evinizden tüp kokusu geliyor dedi,bende sorun yok dedim kusura bakmayın kapıyı açamıyorum müsait değilim dedim.

Neyse üstünden az bi zaman geçti,annemle oturmaya gitmişler başka bir komşuya bu adamın eşi..Demiş ki siizn evden tüp kokusu geliyordu sizin kapıyı eşim kırdı Fındığı kucağında çıkardı evden şok oldum.Yuh ne kapı kırılması ne bayılması..Okonuşanları tektek çağırdım kadın yalan söylüyor ya haliyle bozuldu gerizekalı...Ama onunda kızı var ettiği yanına kalmasın diyorum o kadar..Başka bi komşumuzda söyledi zaten seni çekemiyolar diye..:dertli:

boyle hastaruhlular varya off diyorum rezil kadın

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bende üvey görümcemin iftirasına uğradım allahtan daha önce konuyu konuştuğum için eşim benim ne yaptığımı biliyordu.ya konuşmamış saf saf eşime soru sormamış olsaydım kimseye inandıramayacaktım Eskiler boşuna dememiş allah kuru iftiradan korusun diye:kahve:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
evet bende uğradım iftira edenleri allaha havale ediyorum:eek:ky::eek:ky:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ben de uğradım küçük çaplı da olsa.

İki cihanda da elim yakalarında olucak , beni düşürdükleri duruma düşerler de karşıdan bakıp gülmek nasip olur inşallah.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar