Hiç intikam aldınız mı?

H

hüzünden_gelme

Misafir
Biz kadınlar bize yapılan iyi ve kötü davranışları asla unutmayız,ama bu kötü davranışların intikamını alır bazıları bazılarıda "unutmak ve affetmek iyi insanların intikamıdır" sözündeki gibi yaparlar..Peki siz hangisini yaptınız?Hiç intikam aldınız mı?Öyleyse bunu nasıl yaptınız?
*Çok kral intikam itirafları bekliyorum:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hiç intikam almadım. İntikam alacak durumumda olmadı hiç :kahve:

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
kardeşim babama ondan habersiz gezmeye gittiğimi söylemişti ben de kardeşimin sevgilisin numarasını vermiştim babama bak bu damadın die güzel intkam olmuştu...:panter:tabi 2 sene filan oldu yeni değl

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Şimdiki halimle hiç işim olmaz gerçekten çünkü bana kalmadan Allah ayaklarına doluyor bende uzaktan izlemekle yetiniyorum...

Küçükken hatırlıyorum (13-14 yaşlarında) arkadaşımla bizi sinir eden yaşıtımız bir çocuk vardı elimizdeki parfümün kokusunu test etmesini istemiştik ve denedi sazan :hihi: parfüm şişesinde ellerimizle hazırladığımız zeytinyağlı bir karışım vardı yazık oldu karizmasına çakma tarkan'ın :kahkaha:

Hayriye2010

Aktif Üye
Tepki
115
hiç almadım kimseden intikam edenler her zaman bulur hep Rabbime havala ediyorum ve elimi açıp dua ediyorum ey Allahım diyorum sen islah eyle böyle insanlara akıl fikir ver ve doğru yoluna ilet diyorum Rabbim daim şeytanın şerrinden düşmanın şerrinden korusun değilmi

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ee intakımın ne olur
daha çok kıskandırmak mı?
:hihi:

Onun için özel birşeye gerek kalmıyor , kıskançlık sınırı olmayan bir duygu bence :)

İntikamım daha ayrıntılı-ince düşünülmüş şeyler olur , eninde sonunda ayağıma getirtirim genelde.. Akıllı biriyse benimle arkadaş olma yolunu seçer , yada huyuma gitme diyelim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar