Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ramazan Bayramın 2.inci günü eski evsahibimin evi yanmış güç bela söndürmüşler, yangın buzdolabından çıkmış ilahi adalet er geç veriyor RABBİM ben bu insanlara çok çok içten ve samimi duygularımla beddua etmişdim ve hemen hemen herkes duymuşdu eşimle çıldırma noktasına gelmişdik çareyi çıkmakda bulduk ben kadını dövmeyi kafama koymuşdum malum mesleğimiz buna el vermiyor:zopa::zopa:kaloriferleri yakmazlardı cimri yapıları vardı aman kömür biter diye inanın biz onları mağdur etmedik maddi açıdan ama onlar bizi çok mağdur etdiler buz gibi evde yaşadık acısıda şimdi çıkıyor hem oğlum hem ben bronşite yakalanmışız çokkkkkkk beddua etdim RABBİMİN İLAHİ ADALETİ çok büyük haklı ve haksızı bilir mevlam...
Allah a Çok şükür hamd olsun böyle bir duruma ne düşürdü nede yaşattı Bu türden duygular içimde doğuştan yok intikam kıskançlık kin güdme kötü bişeydir heralde yaşayan için üzülürüm hep Allah yardım Etsin..
Hele tebbet süresinin faziletini bildiğim için hased-fesad hele ikiyüzlü arkadaşlarım olduğunda ve ben bunu hissettiğimde bu süreyi üç defa okur ismini söylerim tam cuma vakti ALLAHIMA havale ederim...
bana yapılan hiçbirşeyi unutmam ben intikamımı yeri geldiğinde sözlerimle yaparım bana yapılanları yeri geldiğinde yüzlerine vurarak belirtirim zaten kişiliğimde var açık sözlüyümdür çekinmem kimseden