Hırsızlık malı alırmıydınız?

sekiz

Üye
Tepki
47
arkadşlar bizim buralar bir minibüs dolusu mutfak araçları gelir elektirkli olanlardan ve süpürge robot ne ararsan ve fiyatıda o kadar düşük ki
aynı üründen %75 daha az
örneğin 350 lr süpürgeyi
100 liraya alabilrisnz o kadr yani
ama bana göre çalıntı eşya onlar
adamlara sorduğunuzda abla biz bunları şamdan suriyeden ucuza getirtiyoruz diyorlar
sizce onu almak günahmı bile bile sonuçta alıyoruz
yada parasını verdiğimz için günah değil mi
sizlere bir sormak istedim

OP
sekiz

sekiz

Üye
Tepki
47
öyle ama insanlarada ucuzluğu cazip geliyor hakılı olarak devir tasarruf devri

Tepki
914
alırım tabi ...hatta beleş alırım ..bana bak ya beleş vereceksin ya da sizi ihbar ederim derim :kptmya:
şaka bi yana harama adım yaklaşmam uleyyynn...ALLAH bir gıdım boğazımdan geçmesini nasip etmesin....

Naryes

Yeni Üye
Tepki
3
Eğerki onların çalıntı mal olduığunu biliyorsam kesinlikle almam

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
arkadşlar bizim buralar bir minibüs dolusu mutfak araçları gelir elektirkli olanlardan ve süpürge robot ne ararsan ve fiyatıda o kadar düşük ki
aynı üründen %75 daha az
örneğin 350 lr süpürgeyi
100 liraya alabilrisnz o kadr yani
ama bana göre çalıntı eşya onlar
adamlara sorduğunuzda abla biz bunları şamdan suriyeden ucuza getirtiyoruz diyorlar
sizce onu almak günahmı bile bile sonuçta alıyoruz
yada parasını verdiğimz için günah değil mi
sizlere bir sormak istedim
Bizimde başımıza geldi çalıştığım daire ye hem de resmi kuruma adam hırsızlık malı kazakları getirmişti bizde kapıştık adam parasını alıp gitti biz ne ucuza aldık diye sevinirken birde öğrendikki hırsızlık malıymış çok utanmıştık ama yapacak birşey yoktu

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
yok yakalanmayız ..planı ii yaptım merak etme :kptmya::kptmya:
yakalanmazsak yüzde atmışı benim yakalanırsak sen al kaç ben gevezeliğimle polisleri kaçırtırım zaten :kptmya::kptmya:
gece yarısı hazır ol ..
camına bir tıklama geldim iki tıklama in aşağı demek :kptmya::kptmya:

plan süper ona laf yok, bir de megafonla ilan ettik mi tamamdır hahahahah :kptmya:

Tepki
914
plan süper ona laf yok, bir de megafonla ilan ettik mi tamamdır hahahahah :kptmya:

yok megafona gerek yok..ben bi ramazan davulcusu kiraladım bile :kptmya::kptmya:
yaaww bu arada sitenin adını görünce çok güldüm ..şöyle bir bakıştık ilk başta..velhasılı kelam ben nereeee hanımefendilik nere :kptmya:
benden olsa olsa çakma hanım olur :kptmya:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
heee ..ama gözlerim olmasa biraz zor tanırdın ulyyyyynnn:kptmya::kptmya: ben de seni gökdelenlerinden tanıdım gerçi adın aynı ama gökdelenleri severim ..aşağı atlması güzel olur :kptmya:

ahahaahahah çılgın :kptmya: yok potansiyel gıcık senin iletin değil miydi :kptmya: ordan da çıkarırdım ama gözlerin katkısı çok tebii :kptmya: gözüm yükseklerde ne edem, gökdelenlerle takılıyorum hahaha :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar