Hırsızlık malı alırmıydınız?

Tepki
914
ahahaahahah çılgın :kptmya: yok potansiyel gıcık senin iletin değil miydi :kptmya: ordan da çıkarırdım ama gözlerin katkısı çok tebii :kptmya: gözüm yükseklerde ne edem, gökdelenlerle takılıyorum hahaha :kptmya:

evet benim iletimdi ..gıcıklık ayrı bir ihtisas alanı yaawww :kptmya:

bungee jumping,yamaç paraşütü en büyük ilgi alanım ama kocam bu deli uçarken kuşlara bile rahat vermez diye beni semaya salmıyor :kptmya::kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben almazdım çünkü adamlar çaldıkları malları böyle rahatça paraya çeviremese en azından hırsızlıklar azalır belki...yazık değil mi o malların gerçek sahiplerine....o mallar bizim dükkanlarımızdan da çalınabilir mesela öyle düşünmek lazım..kaçak olmayan hiç bişey çok ucuza olmaz sanırım ya da bi defosu vardır....

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bende almazdim hirsizlarin ekmegine yag sürmemk gerek:alsana:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
ben de almazdım ,bizim buraya da geldi öyle komşular önce meraktan toplandılar başına sonra aldılar bişeyler,bende kızı okuldan alıp eve dönüyordum benide çağırdılar gitmedim hiç merakım yok böyle şeylere bende mi var bir bozukluk

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
arkadşlar bizim buralar bir minibüs dolusu mutfak araçları gelir elektirkli olanlardan ve süpürge robot ne ararsan ve fiyatıda o kadar düşük ki
aynı üründen %75 daha az
örneğin 350 lr süpürgeyi
100 liraya alabilrisnz o kadr yani
ama bana göre çalıntı eşya onlar
adamlara sorduğunuzda abla biz bunları şamdan suriyeden ucuza getirtiyoruz diyorlar
sizce onu almak günahmı bile bile sonuçta alıyoruz
yada parasını verdiğimz için günah değil mi
sizlere bir sormak istedim

onlardan her yerde var canım arap eşyası diyolar
gerçekten de ucuz ama uyduruk şeyler
onları kaçak olarak sokuyolar
ve burda ucuza satıyorlar diye biliyorum
çalıntı malsa günahı onların boynuna
ama gerçekten emin isek çalıntı mal olduğuna ve bile bile alırsak işte ozaman günah

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Tercih etmedim bu saatten sonra da etmem herhalde :findikim:

snyatm

Yeni Üye
Tepki
6
Malın çalıntı olduğunu farkettiysem kesinlikle almam.öyle bir maldan hayır gelmez

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
Emin olmadığın şey ise bence alma.Yani ben olsam kesinlikle almam.Zaten garantilerinin olduğunu da sanmıyorum.Bir gün bozulursa ne yapacaksın ? Nereye baş vuracaksın ?
Belçika'da yaşıyorum ben ve burada hırsızlık oluyor arada.Bir kaç arkadaşım var taksici hep hırsızlar taksi durağına gelip onlara soruyormuş şu ünlü marka yarı kullanılmış parfüm var ya da deri mont var filan diye.Bir kaç arkadaşım almış ama ben kesinlikle almam.Ondan ne hayır gelecek ki ? İlk sahibinden de çalınmış sonuçta.hırsızlık malından hayır gelmez bence. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar