:kahkaha::kahkaha: birincide irkeklemi öpüştü ooooooo
ayyyy bi oynatmadılar adamı yahu bi kopamadı
intiharada bayıldım en sonuncu bıcak sokmaya :gul:
O konuşma öncesi Ted bir kızla tanışmış onu Marshall ve Lily'le konuşuyordu...
Marshall : Yani? Onu öptün mü?
Ted : Hayır. Doğru zaman değildi.Bak, bu kadın benim gelecekteki eşim olabilir.İlk öpüşmemizin unutulmaz olmasını istiyorum.
Sonrada barda buluşup detayları veriyor
Bu arada Barney'nin öptüğü adamın karşındaki şu an dizideki karısı Lily
Ted'e öp dediği kızda Barney'in şu an dizideki nişanlısı çok karışıklar yani
Ted : Bana sinyal bile vermedi.
Barney : Ne, kız daha ne yapacaktı, gözlerini Mors alfabesiyle mi kırpacaktı? "Ted...öp beni." Hayır! Öp gitsin!
Ted : Sinyali almadan öpmem.
Barney Marshall'a
Barney : Marshall bana sinyal verdi mi?
Marshall (Lily'e) : Hayır! Vermedim.Yemin ederim.
---------------------------
Dans etme olayında da o soldaki adam Barney'in kardeşi (üvey) hatırladığım kadarıyla yıllar sonra adam kendi babasını buluyor Barney'de kıskanıp aralarına kaynak yapmaya çalışıyor :kahkaha:
-----------------------
Tokat İddiası
Bir bölümde Barney ve Marshall ellerine geçirdikleri Robin’e ait bir videonun uygunsuz içerikte olup olmadı üzerine iddiaya giriyorlardı ve iddia da birbirlerini tokatlama üzerineydi. İddiayı Barney kaybetmişti ve o anda beş tokat yemek yerine cezasını taksitlendirerek, bilinmeyen zamanlarda yiyeceği on tokadı seçmişti.
Bu iddaya göre kazanan taraf kaybedene okkalı bir osmanlı tokadı atar. İddanın kazanını ve kaybedenini belirlemek için bir hakem tutulur. Hakem tarafsız altın kalpli ama aynı zamanda kuralları uygulayacak güçte birisi olmalıdır (genelde Lily olur
)
En büyük esprisi tokatın zamanının belli olmamasıdır. tokat atma hakkına sahip kişi iddiayı kaybedeni en olmadık zamanda, hiç beklemediği bir anda tokatlayabilir. tokat yiyecek kişi her an tokat yiyebileceğinin gerilimiyle bir süre sonra tokatçıya "hadi at artık şu tokadı" şeklinde yalvarabilir, hayatı kabusa döner.
Alıntıdır
İlk başta akan süre sanırım o zaman içinde tokatları yiyeceksin anlamına geliyor
Bunda da Marshall her dokunduğunda tokatı yiyeceğini zannedip korkuyor
1.12 dakikada da Barney Marshall'ı peşpeşe tokatlayıp ağlatıyor