esmeryarim
Daimi Üye
Amin birtanem.
pucuk:pucuk:pucuk:pucuk:
Amin birtanem.
teşekkürler evet canım RABBİM ömürlerini uzun etsin inşallah üçüzlerim var
teşekkür ederim hoş buldum
Ay ya çok iyimiş cok sevindirici geliyo bana 3ler benimde bi tanıdık 3kiz doğacak senin minnoslar kac yaşında kizlarmi erkeklermi?
teşekkürler evet canım RABBİM ömürlerini uzun etsin inşallah üçüzlerim var
teşekkür ederim hoş buldum
Ay ya çok iyimiş cok sevindirici geliyo bana 3ler benimde bi tanıdık 3kiz doğacak senin minnoslar kac yaşında kizlarmi erkeklermi?
rabbim sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah
benim kuzular daha aylıklar teyzesi birkaçgün sonra 8. ayına girecekler inşallah ikisi erkek biri kız
bakımları çok zor oluyor yardımcı şart ALLAH YARDIMCISI olsun şimdiden diyeyim
uykusuzluk stres sinirlenmeler ister istemez oluyor güzel sevimli oluyorlar büyüdükçe daha sevimli oluyorlar birbirleriyle oynamak istemeleri aguları guguları başladıktan sonra ev kreşe dönüyor sanki büyüdükçe daha zorlaşıyorlar
rabbim canlarını sağ etsin sayılı gün gelip geçiyor
rabbim sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah
benim kuzular daha aylıklar teyzesi birkaçgün sonra 8. ayına girecekler inşallah ikisi erkek biri kız
bakımları çok zor oluyor yardımcı şart ALLAH YARDIMCISI olsun şimdiden diyeyim
uykusuzluk stres sinirlenmeler ister istemez oluyor güzel sevimli oluyorlar büyüdükçe daha sevimli oluyorlar birbirleriyle oynamak istemeleri aguları guguları başladıktan sonra ev kreşe dönüyor sanki büyüdükçe daha zorlaşıyorlar
rabbim canlarını sağ etsin sayılı gün gelip geçiyor
Ay allahin ya cok şanlisin benim oğlumda 10aylik allah bağışlasin...sen tekmi bakıyon nasıl dogurdun bacim kusura bakma ben cok seviyorum ucuzler oyüzden merakım..rasizlik veriosam cevaplamaya bilirsin bacim
Ay allahin ya cok şanlisin benim oğlumda 10aylik allah bağışlasin...sen tekmi bakıyon nasıl dogurdun bacim kusura bakma ben cok seviyorum ucuzler oyüzden merakım..rasizlik veriosam cevaplamaya bilirsin bacim
canım ya cevap yazamıyorum kızım bağırıyor tam pc açtım o başladı uyutayım sorularına cevap vermeye gelecem in şallah :findikim:
bu arada rahatsızlık duymuyorum rahat ol sormak istediğin varsada sor
merhaba canım,
içimde kalıyor bende burayı gördüm ama yazamadım
ne güzel bişey bir kerede üçüz.
başbakanımızın tavsiyesine uydun.
için rahat olsun güle güle sağlıkla büyütün inşallah
maşallah canım ALLAH bağışlasın
tek bakmak mümkün değil kız kardeşim le beraber bakıyoruz öyle gün oluyor ki 2 kişi bile yetişemiyoruz eşim akşamdan akşama yardımcı oluyor kayın validemler var yani bakacak kişiler neyse ki zorlu dönemlerini atlattık biraz daha büyüdüler ellerine bişey tutuşturup oyalayabiliyoruz oda biyere kadar tabi
istersen arkadaş listene ekle beni ordan sor sorularını cevaplayayım :eller::gulegule:
esmeryarim can arkadasim tatli annem,iyi yapmissin konu acarak,icinde kalmamasi süper,hanimefendi ailesi bir baska zaten
buarada seni cok özledim canim benim,umarim hersey yolundadir:ask:
esmerim canim benim ya
eskisi gibi takilamiyorum balim benim
benimde ufaklik pek afacan bildigin gibi diil teyzesi
ALLAH sana kolaylik versin balim
insaALLAH yine daha cok görüsürüz
esmerim seviyom kiz seni :ask:
maşallah canım ALLAH bağışlasın
tek bakmak mümkün değil kız kardeşim le beraber bakıyoruz öyle gün oluyor ki 2 kişi bile yetişemiyoruz eşim akşamdan akşama yardımcı oluyor kayın validemler var yani bakacak kişiler neyse ki zorlu dönemlerini atlattık biraz daha büyüdüler ellerine bişey tutuşturup oyalayabiliyoruz oda biyere kadar tabi
istersen arkadaş listene ekle beni ordan sor sorularını cevaplayayım :eller::gulegule:
Oy oy oy afacanlar senin hakkin hic odenmez biz 1taneyle uğraşıyoz sen 3tane ile sen beni eklermisin ben telefondan giriyom sen ekle onayliyim sana zahmet.
esmerim ALLAH kolaylik versin canim
kessinlikle canlarinin saligi olsunda gerisi gelir gecer
oy kurban olur inci teyzeleri o meleklere
hele bir ayaklansinlar bir yandan zorluk olurken diger yandan kolaylikta oluyo
Rabbim o sabri dayanma gücünü veriyo cok sükür
seni unutmak ne mümkün esmerim benim
bendeki yerin cok özel biliyosun
yillara dayaniyo dostlugumuz ALLAHA cok sükür:ask: