İçli Köftem

OP
flamingo

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
içili köftenin dışına maydanoz ve kuru reyhan konulmaz gerçek ili köftede olmaz emeğine sağlık

maydanoz değil ama reyhan koyuyor kayınvaldem onndan görmüştüm ilk defa bu şekil denedim ama annem koymaz içine..bazen hamuruna biber salçasıda katarız renk vermek için..çogu zamanda kıymayla değilde parça etle yaparız..

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
flamingo ellerine sağlık tatlım:huhuu::huhuu:

zuzum benim yengem malatyalı oda böyle yapar çokta güzel oluyor.annemde malzemeler aynı ama şeklini yuvarlak yapar.bazen patatesli yapar oda çok güzel olur denemenizi tavsiye ederim.

canım bende malatyalıyım ama bizim orda yuvarlak olmaz köy köy değişiyo tabiki bizim orda resimdeki gibi olur aynı gazianteplilerin yaptığı gibi uzun olur...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ellerine saglik hemsom annemin yaptigida böyle olur canim
81_ilin_yoresel_yemekleri_58.jpg

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
:sok:Ayyy canım çekti:bayil:
Ellerine sağlık canım benim.
Anneciğim çok güzel yapardı,eminim sende çok güzel tadı harika bir köfte yapmışsındır:catalbicak:

H

Hera

Misafir
Hiç yapmadım ben bilmiyorum çok değişikmiş filamingocum deniyim ellerine sağlık :ask:

H

Hera

Misafir
hiç içli köfte yemedinmi..:acep:
mutlaka yap ve ye ..

Burada satılıyor mezecilerde filan yada çiğköftecilerde balıkçılarda rakı mezesi olarak yenir cevizli filan bir yada 2 kez yemiştim ama onun dışında yok ki bilen yapan o yüzden bilmiyorum

OP
flamingo

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
Burada satılıyor mezecilerde filan yada çiğköftecilerde balıkçılarda rakı mezesi olarak yenir cevizli filan bir yada 2 kez yemiştim ama onun dışında yok ki bilen yapan o yüzden bilmiyorum

deneyebilirsin ama o kadarda çok zor değil..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar