İlginç bi soru...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Evlenme arifesi damat tarafını soyup soğana çeviren onu isterim bunu isterim diye tutturan kişler tanıdınız mı? anlatır mısınız?nerden aklıma geldi bi sitede okudum eklemek istiyorum...

''kızın erkek kardeşine laptop alındı
-kıza istedigini gram ve adet bilezik alındı
-altın kemer isterim diye çirkeflik yaptı tlfnda yoksa evlenmem die
-babasının arabasını tamir ettirdi
-kendi sehirlerindeki düğün salonunun parasını erkek tarafına verdirdi dugunden sonrada annesi bunlar bizim diye takılan bütün altınları aldı
-kayınbabasıyla tlfnda konusmasına sahit oldum kiramızı vereceksin aylık mutfak masrafımızı yapacaksın yoksa oğlunu aç bırakırım diye şok oldum o an yazık adamda ses cıkarmıyor oğlum istiyor die
-annesinin evine koltuk takımı aldırdı
bunlar benim sahit olduklarım daha neler vardır kim bilir o kadar sogudumki kızdan nasıl çirkefmiş ''

alıntıdır

derin deniz

Daimi Üye
Tepki
405
böyle cırkınlıkler yapanlar var mıs ıyıkı görmedım benım etrafımda yok sükür
buna evlılık degıl damadı paramatık görmek denırcırkın cokkk cırkın:eek:lmaz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.801
yok görmedim ama amma sey istemiş yav ama damat eger taş sa ilk gece yakmıştır canını

civan arda

Daimi Üye
Tepki
261
doğrudur bende şahit oldum böyle yapanlar var birisi imam nikahı kıyılırken mihir olarak bmw araba istedi ayıp ya

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cevremde bu tur evlılıge rast geldım kız tarafı kısı ıyıce sısırmıs sımdı ne aldırrısan kar evlenınce almaz
emade oyle evlenınce esı hic bısey almaz evlılık surermı oyle bu nebıcım bakıs

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla bizde tam tersi oldu ay şunu istemeyelim borç olmasın fazla ay şu gereksiz..... birebir tenıdığım böyle büyük şeyler isteyen yok var diyenler neler istediğini de yazın amaaaa

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ne ben istedim ne de şahit oldum:hhhhhh:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ayyy bire bir yaşadım abim evlenirken yenge tarafımın tuhaf adetleri altında abzurt istekleri olmuştu

en aklımda kalan söz yapılacagı gece o gün annem teyzem ve büyük yengem gidip yemekleri kız evinde yapmıştı ve en tuhafı suyundan tutunda tuza kadar erkek tarafı (yani biz) götürmüştük :gul: aslında düşününce güzel adetmiş :gul:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
yok hiç şahit olmadım ama yapanlar vardır evet ben o erkeğe erkek demem paragöz kadınlara para yediriyolar evlilik bu değil

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
bir arkadaşın oğluna yapıldı bunlar daha sözlüyken dayanamadılar ayrıldılar...ki arkadaşım sözde pırlantasıydı bileziğiydi derken sadece söze belki 10 bin lira harcadı...yazık olmaz ki...ben evlenirken bişey istemedim mutluluğun kaçtane bileziğe bağlı olduğunu düşünmedim hiç tek bişey istedim bana burma bilezik takmayındı...onlar beğendi aldı altınları mobilyaları ben ağzımı açmadım..ama karşı taraf benden çok şey istedi o ayrı...evlenmek ne kaparsam kardır değil nasıl mutlu olabilirim çabasıdır...

AYSHE1990

Aktif Üye
Tepki
108
ben istemedim istememde saolsunlar herseyin en güzelini aldılar yaptılar.gecen sene kuzenim evlendi kız tarafı 12 bilezik pırlanta set pırlanta yüzük 3 künye saat istemişti ve bütün evin esyalarınıda amcamlara aldırmışlardı kız tarafı hiç bişey almamıştı gelin dügünden sonra takıların hepsinide almış 1 ay sonra gidip bozdurup kendine araba almıştı pişkin pişkin birde kayınvalidemin hediyesi demişti sinir şey ilk defa böyle bişeye şahit oldum aklıma geldi sinir oldum yine

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ben istemedim istememde saolsunlar herseyin en güzelini aldılar yaptılar.gecen sene kuzenim evlendi kız tarafı 12 bilezik pırlanta set pırlanta yüzük 3 künye saat istemişti ve bütün evin esyalarınıda amcamlara aldırmışlardı kız tarafı hiç bişey almamıştı gelin dügünden sonra takıların hepsinide almış 1 ay sonra gidip bozdurup kendine araba almıştı pişkin pişkin birde kayınvalidemin hediyesi demişti sinir şey ilk defa böyle bişeye şahit oldum aklıma geldi sinir oldum yine

Böyle gelin olamadık böyle hediye alamadık bacım :dertli:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
ne istedim nede böyle birini gördüm.He perde başında,takı başında kavga edip hatta bi sehpa yüzünden ayrılanları bile duydum ama etrafımda olmadığı için açık açık anlatacak bi olayım yok.

Yinede fazla mütevazi olmak iyi değil diye düşünüyorum.Evin ihtiyacı olan herşeyi aldırmak lazım.Sonuçta bir kere evleniliyor.

H

Hera

Misafir
Yok Bende Görmedim şahit te Olmadım böyle bir duruma Bu tarz insanlar gelir düzeyi düşük cahil Aileler yoksa her iki taraffında gelir düzeyi ve Kültürleri Eşit olsa bunlar ASLA sorun bile değil neminasibet ayy utanç verici çok itici

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar