Evlenme arifesi damat tarafını soyup soğana çeviren onu isterim bunu isterim diye tutturan kişler tanıdınız mı? anlatır mısınız?nerden aklıma geldi bi sitede okudum eklemek istiyorum...
''kızın erkek kardeşine laptop alındı
-kıza istedigini gram ve adet bilezik alındı
-altın kemer isterim diye çirkeflik yaptı tlfnda yoksa evlenmem die
-babasının arabasını tamir ettirdi
-kendi sehirlerindeki düğün salonunun parasını erkek tarafına verdirdi dugunden sonrada annesi bunlar bizim diye takılan bütün altınları aldı
-kayınbabasıyla tlfnda konusmasına sahit oldum kiramızı vereceksin aylık mutfak masrafımızı yapacaksın yoksa oğlunu aç bırakırım diye şok oldum o an yazık adamda ses cıkarmıyor oğlum istiyor die
-annesinin evine koltuk takımı aldırdı
bunlar benim sahit olduklarım daha neler vardır kim bilir o kadar sogudumki kızdan nasıl çirkefmiş ''
alıntıdır
''kızın erkek kardeşine laptop alındı
-kıza istedigini gram ve adet bilezik alındı
-altın kemer isterim diye çirkeflik yaptı tlfnda yoksa evlenmem die
-babasının arabasını tamir ettirdi
-kendi sehirlerindeki düğün salonunun parasını erkek tarafına verdirdi dugunden sonrada annesi bunlar bizim diye takılan bütün altınları aldı
-kayınbabasıyla tlfnda konusmasına sahit oldum kiramızı vereceksin aylık mutfak masrafımızı yapacaksın yoksa oğlunu aç bırakırım diye şok oldum o an yazık adamda ses cıkarmıyor oğlum istiyor die
-annesinin evine koltuk takımı aldırdı
bunlar benim sahit olduklarım daha neler vardır kim bilir o kadar sogudumki kızdan nasıl çirkefmiş ''
alıntıdır