İlginç bi soru...

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ben istemedim ama esim herseyimi aldi sagolsun ama eski nisanlisi soymus sogana cevirmis hala dertli garibim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Abimin başından geçti maalesef :uzgun:

Düğüne 10 gün kala nişanı atmak zorunda kaldı zavallı abim. :uzgun: :uzgun: Kızın, baban tüm borçları ödesin evlendikten sonra rahat edelim dediğini biliyorum. Nişan bozulunca da abimin aldığı herşeyi geri iade ettiler ama altınlar hariç!!! Dünyanın takısını aldırmışlardı nişanda. Bir kaç tane bilezik, takı seti vs. Bu kızın ikinci kez nişanının bozuluşuymuş bir de. Kendisine yazık etti.. Bir de aralarında şöyle bir konuşmaya şahit olmuştum. Abim "bir tatilde sizin köye gideriz yeşillik bağ bahçe güzel olur" deyince kız da "benim gideceğim tek köy olur o da tatil köyü" demişti.

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
bu nedir böyle yaaaa bunları isteyenler benim gözümde kendini satılığa çıkarmış insanlar çok şükür böyle bişey görmedim

Tepki
6
valla o kız kendini monaco prensesimi sanıyor nedir bende kız olarak tam tersini yaşadım olaya bak uyanıklar kocam tarafı birtek salona moda lıfedan koltuk bide salona halıve tül aldılar yemin ederim o kadar onuda sonradan aldılar utandılarda anası bitek çarşaf takımı 3 tane bolbolda havlu ve seccade verdi o kadar bende kahrımdan öldüm ucuz gelin oldum okadarda değildi yani takılarımı bile eşim aldı satıp nikah kartı ve şekere verdi zaten onlar bişeyde takmadı üzüntümden psikolojik tedaviye başladım ne insanlar durumlarıda iyi olduğu halde duyda ders olsun bu bide ev aldım kocam üstüne yaptırdı allaha havale ediyorum onları kul hakkı diye bişey var

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Bende isteyemem valla :ne: ne yaparlarsa onu yaparlar sevmemde bana şunu alın bunu yapın demeyi aileme bile yapmadım -rgulu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar