''İlişkiyi Kadın Başlatır Kadın Bitirir'' sözüne katılıyor musunuz?

M

madesam

Misafir
bu konuya teomanla cevap veriyorum:
kadın ağlar
erkek bakar
kadın duyar
erkek duymaz
kadın sorar
erkek susar
kadın gider
erkek içer....

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
kısmen doğru..
ilişkiyi kadın başlatır ama erkekte neden olur bitmesine..

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
Allahtan bu tarz konulara cevap vermeyi sevmiyormuşsunuz bir de sevseniz ne olurdu :hihi:

Kızlar bu düşünceyi mantıklı bulan taraf (çoğunluk olarak) gözlemlerime dayanarak söyleyebirim ki karşı cinsimiz.
Onların mantığıyla düşünmeye çalıştığımda şu nedenlerle bunu söylemiş olabilirler diyorum..

1- Artık dillere pelesenk olmuş kadın kendine bakmazsa erkek gider safsatasını onaylatma amacı..

2-Erkeklerin bir çoğu bir kadını dümdüz ''ben ayrılmak istiyorum'' diye terketmez genellikle kadını hayattan bezdire bezdire onun ilişkiyi bitirmiş olduğu izlenimini vermeyi hedefler. Aramaz - sormaz - ilgilenmez -aleni aldatır.. Kadın bunları bile bile kalmaya devam ederse o ilşki devam eder ta ki kadın artık yeter diyip gidene kadar.

Tabi bunlar tüm erkekler ve tüm ilişkiler için geçerli diyemeyiz , kendi hayatımızda-çevremizde gördüklerimizle doğru orantılı olarak yorum yapabiliriz.

haha lili sevmiyorm derken sebebi tamda açıkladığın maddelerden dolayıdır belki de...
yani erkek mantığıyla bakmak hiç işime gelmez benim:cokkomik:
yani hep suçlu kadın en büyük suçta neydi pasaklı olmak mı nedir işte buna benzer şeyler:nanik:
hiç inamam böyle şeylere eğer tek sebep dönüp dolaşıp kadının ilgisizliğine vs gibi şeylere gelecek olursa orda benim için tek sebeb vardır kişiliksiz erkek yada kadın..:böö:
başka bahaneye gerek yok .

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Haklısın canım sana katılıyorum sonuna kadar bende.

Dün Saba Tümer'in konuğu Davranış Bilimleri ve İlişki uzmanı Aşkım Kapışmak'tı , kendisi erkeğin 7 sn. de 1 seks düşündüğünü söyledi yanlış hatırlamıyorsam dünya sağlık örgütünün incelemesi sonucuymuş bu..
İşte tamda bu sebeple aldatmayan erkek olamayacağını üstü kapalı ima etti sürekli olarak.
Kimbilir :acep:
Doğalarında vardır belki bizim tabirimizle kişiliksizlik denen vasıf ve onlar da illa bir kılıf uydurmaya çabalıyorlardır :)

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
eğer erkekler 7 sn de bir o işi düşünüyo olsa bile karakterli ve Allahtan korkan bir erkekse o o işi sadece eşiyle düşünür diye düşünüyorum
bu kadın başlatır kadın bitirir meselesin de de cevabım kimin sevgisi yogunsa o baslatır ne gun o yogun sevgi biter işte o gun o ilişki biter kadına erkeğe bakmaz bence
acizane fikrim

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
katılıyorum erkek bitti diyecekse bile zaten kadın onu önceden sezer hazırlıdır kafada bitirir ondan önce

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
bu kişiden kişiye değişir bence, bazen kadın başlatır kadın bitirir, bazen kadın başlatır ama bitiremez cesaret edemez, bazı zamanlarda erkek başlatır kadın bitirir, bazı zamanlardada kadın başlatır erkek bitirir çok karmaşık anlattım sanırım.

kısacaaaaa bir ilişkiyi o ilişkiye sahip çıkacağına inanan başlatır, o ilişkiden soğuyanda bitirir.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
tabiiki kadın başlatır
ama
evlilikse eğer
bitiren tarafın kadın olması biraz zor memleketimizde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar