İncitanemtuanamızın annesi için 41 Yasin-i Şerif okuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

d.melek

Misafir
kizlar siz bir meleksiniz biliyormusunuz?ne kadar guzel seyler dusunup yapiyorsunuz....-hmm ben cok seviniyorumki,sizin gibi arkadaslarim oldu,yureyi temiz,tatli dil,sakacil,yardimsever.o kadar nazik dusunceleriniz var ki.Incimin annesi icin bende yasin okuduktan sonra yazicam.iyiki varsiniz...sizi cok seviyorum "haminefendinin melekleri":eek::eek::eek:-hmm-hmm

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
fındığım öncelikle rabbim senden ve okuyan tüm arkadaşlarımızdan razı olsun bitanem daha öncede dediğim gibi bende okurum demiştim ve okuycamda allah izin verirse bitanem şuan regli dönemimdeyim 4gün sonra bende okumaya başlıycam nekadar okursam buraya yazarım bitanem rabbim incimin annesine tez zamanda şifasını nasib eyler inşallah canım

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
fındığım canım çok güzel düşünmüşsün incimin Annesine tabi öncelik en çok kimin ihtiyacı varsa ona olmalı Allah (cc) razı olsun Yüce Rabbim den acil şifalar versin inşallah buğün öğlen namazından sonra başlayacağım inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
bu arada incimin kendi ismi ve annesinin nedir?okuyunca onun annesine bagislayacagiz ya duayi..

Canım incimin adı Funda ama annesinin adını bilmiyorum,güllerdiyarından öğreniriz

bu arada annelerimiz için okuduğumuz yasini şerifi dualamayı bilen biri var mı arkadaşlar,yarın bilen biriniz dualayabilir mi?

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Arkadaslarim Allah hepinizden razi olsun hepinizinde melek gibi bir yüregi var.
ben bugün oradaydim Annesinin durmunda bir deyisiklik yok hala yogun bakimda yanina birkac dakika girebildik.
cocuklarida alip yarin sabah tekrar gidecegiz insallah birkac gün orada kalacagim funda cok kötü devamli agliyor ona izin veriyorlar o daha uzun kalabiliyor annesinin yaninda bizi sadece duyuyor elimizi SIKIYOR onun disinda makinalara bagli nefes icin bogazinda hortum takli doktorlar gerileme yok bilince acik bu bile pozitif bir gelisme sayilir diyorlar.
allahin izni ile iyilesecek insallah

Annesinin adini sormussunuz fundanin Annesinin adi Elmas arkadaslar.

bu arada ben 1 tane yasin okudum Allah c.c kabul etsin insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar