İnsan hayatında sadece bir kişiye mi aşık olur?

R

Rosie

Misafir
bana 2-3 kez aşık oldum olayı çok saçma geliyo.bir insan 1 kere aşık olabilir onu da asla bırakmaz,unutmaz.

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
sanmam çocukluktan itibaren herkes zırt pırt aşık olur...gerçek sevgiyi bulana kadar benim gibi kapanır defteri:)

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
bence insan bir kere aşık olur ben ilk defa aşık oldum sevdim sevildim ve nişanlandım Rabbim sevenleri ayırmasın :huhuu:

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
aşk geçici heves tir gerçek değildir sevgiyi bulmak aşık olmaktan iyidir...ben aşka değer vermem sevgiyi bir kişide buldum onada evet dedim... başkada kimse olmadı hayatımda herşeyi onla yaşadım yaşıyorum...ama aşk geçici bir heves gibi:eek:ys: geliyor bana ebrulicim onu vurgulamaktı amacım

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bencede bi kere yaşanır aşık oldum sanırsın ama cidden hayatının aşkını bulduğunda onlarda aşkmıydı dersin :huhuu::huhuu:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Ben nişanlımla yaşadığım şeyi aşk olarak adlandırmak istemiyorum aslında bu bambaşka bişey... Aşk sönük sıradan bi duygu gibi geliyo bana sevip de habire ağlarsın yüreğin pır pır eder bu aşk evet... Ve insan bi çok kez aşık olabilir. Ama eşlerle yaşanan şey daha başka bişey... Adlandıramıyorum ben bu bağlılığı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar