İntikam Kıyafetleri 33. Bölüm
Yağmur ( Beren Saat ) 33. bölümde de yine birbirinden şık kıyafet tercihleri yaptı. Beren Saat’in deri ceketi ve çizmeleri Gucci markaydı. Kıyafetleri ile uyumlu, püsküllü siyah çantası ise Burberry marka.
Yağmur’un kimsesiz çocuklar için düzenlediği yardım organizasyonunda tercih ettiği yeşil elbise Burberry markaydı. 33. bölümde en sevilen kıyafetlerden olduğuna eminiz.
İntikam’ın geçmiş bölümlerinde Yağmur ( Beren Saat ), bir Aslı Filinta gömleği ile karşımıza çıktı. 33. bölümde de tarzı ile kime ait olduğunu haykıran bu gömlek elbette Aslı Filinta imzasını taşıyor.
Şahika’nın şirkete Emre’yi ziyarete geldiği sahnede giydiği siyah elbisesi, İpekyol marka. Fiyatı 399 TL
Ali, Yağmur’a yardım etmeye devam ediyor. Dizide, Hakan kadar şık giyinmeyi başaran Ali’nin kazağı Network marka. Bu kazağı beğenenler için belirtelim; fiyatı oldukça uygun. İnternet satışı olan bu kazak, 69.95 TL.
İntikam 33. bölümde Yağmurun elbisesi kadar beğendiğimiz diğer kıyafet tercihi, Cemre’den geldi. Cemre’nin giydiği retro kaban Mudo Collection. Şuan online satışı görünmeyen kabanı, Mudo mağazalarından sorabilirsiniz.
İntikam’ın farklı ve şık giyinen erkeği Hakan, yardım davetine Emporio Armani’ler içinde katılıyor. Hakan’ın ceketi ve gömleği Armani marka.
Hakan’dan gizlediği şeyleri merak ettiğimiz Dicle, şık tercihler yapmaya devam ediyor. Dicle’nin gömleği ve Beymen Club marka.
Yağmur ( Beren Saat ) 33. bölümde de yine birbirinden şık kıyafet tercihleri yaptı. Beren Saat’in deri ceketi ve çizmeleri Gucci markaydı. Kıyafetleri ile uyumlu, püsküllü siyah çantası ise Burberry marka.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Kıyafetleri – Yağmur ( Beren Saat ) Deri Ceketi Gucci
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Yağmur – Beren Saat – Gucci Deri Ceketi
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Yağmur – Beren Saat – Çantası ve ÇizmesiYağmur’un kimsesiz çocuklar için düzenlediği yardım organizasyonunda tercih ettiği yeşil elbise Burberry markaydı. 33. bölümde en sevilen kıyafetlerden olduğuna eminiz.
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Yağmur’un Yeşil Elbisesi Burberry Marka
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Yağmur’un Yeşil Elbisesi Burberry Markaİntikam’ın geçmiş bölümlerinde Yağmur ( Beren Saat ), bir Aslı Filinta gömleği ile karşımıza çıktı. 33. bölümde de tarzı ile kime ait olduğunu haykıran bu gömlek elbette Aslı Filinta imzasını taşıyor.
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Beren saat Gömleği – Aslı Filinta
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Yağmur – Beren Saat – Gömleği Aslı Filinta TasarımıŞahika’nın şirkete Emre’yi ziyarete geldiği sahnede giydiği siyah elbisesi, İpekyol marka. Fiyatı 399 TL
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Şahika Elbisesi – İpekyol
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Şahika Elbisesi – İpekyolAli, Yağmur’a yardım etmeye devam ediyor. Dizide, Hakan kadar şık giyinmeyi başaran Ali’nin kazağı Network marka. Bu kazağı beğenenler için belirtelim; fiyatı oldukça uygun. İnternet satışı olan bu kazak, 69.95 TL.
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Ali Sülen Kıyafetleri
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Ali Sülen Kıyafetleriİntikam 33. bölümde Yağmurun elbisesi kadar beğendiğimiz diğer kıyafet tercihi, Cemre’den geldi. Cemre’nin giydiği retro kaban Mudo Collection. Şuan online satışı görünmeyen kabanı, Mudo mağazalarından sorabilirsiniz.
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Cemre Kabanı
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Cemre Mudo Montuİntikam’ın farklı ve şık giyinen erkeği Hakan, yardım davetine Emporio Armani’ler içinde katılıyor. Hakan’ın ceketi ve gömleği Armani marka.
Giriş yap veya üye ol.
İnikam Hakan Kıyafetleri
Giriş yap veya üye ol.
İnikam Hakan Kıyafetleri
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Hakan Kıyafetleri – Armani GömlekHakan’dan gizlediği şeyleri merak ettiğimiz Dicle, şık tercihler yapmaya devam ediyor. Dicle’nin gömleği ve Beymen Club marka.
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Dicle Kıyafetleri
Giriş yap veya üye ol.
İntikam Dicle Kıyafetler