Bnde içmedim tek içtim Kayfeay ben içmem hiç içmedim zaten. Ay içenlere şaşırıyorum yazık o doğmamış bebeğe
Cidden alkol bile içen var iki gram zevk için
Emzirirken de aynı şekilde
Bnde içmedim tek içtim Kayfeay ben içmem hiç içmedim zaten. Ay içenlere şaşırıyorum yazık o doğmamış bebeğe
Içince çarpıldılar aKekden hangi ara alkole bağladınız helal
doğmamış bebeğin vebaline giriyorlar işte kahve kaç tane içtin ben de onu bırakamamBnde içmedim tek içtim Kayfe
Cidden alkol bile içen var iki gram zevk için
Emzirirken de aynı şekilde
2 tane canım doktorum iç demiştidoğmamış bebeğin vebaline giriyorlar işte kahve kaç tane içtin ben de onu bırakamam
Doğunca bile sağarım mama veririm diyorlardoğmamış bebeğin vebaline giriyorlar işte kahve kaç tane içtin ben de onu bırakamam
Biz bağlarız bağlama bizim işimizKekden hangi ara alkole bağladınız helal
Anladım.Ben bu keki böyle yapmam
3yumurta
1bardak şeker
1bardak yoğurt
Vanilya
Kakao 1kaşık unla cırparım,koca bardak bu sostan ayıririm
Sonra kabartma tozu ve ununu katıp karıştırır borcama dökerim,pişince keser kurdanla delikler acarim,sıcaklamaya sosu dökerim üstüne browni gibi olur
Evet onuda duydum.Sedanın sosu extra sütle pişiyormış bi nevi hazır sos gibi pişiriliyor
İşte çiğ yumurta yemek istemeyen onu deneyebilir
Bn direk hazır çiko sos alıyorumm
Bn hep yoğurtlu yaparımKaynanam da normal kek yaparken yoğurt koyduğu oluyor .süt olmadığında.
Allah senden çok merci hastalandığımdan beri hamur işlerinden uzağım oğlum ne zamandır istiyor malzemeleri unutmuştum isabet oldu saolasınMalzemeler
3 yumurta,
1.5 su bardağı süt,
1.5 su bardağı şeker ,
1 su bardağı sıvı yağ,
2.5 yemek kaşığı kakao,
1 paket kabartma tozu,
1 paket vanilya ,
2 su bardağı un .
*kek pistikten sonra üstüne sos icin kek hamurunu yaparken 1 bardak kakaolu karisimdan alalim.
Daha sonra uygun bi tencerede 1.5 su bardagi süt ekleyip sosunu yapalım.
Yapılışı; malzemeleri sırayla cirpalim. Sonra borcamı yağlayıp kek harcini dokelim.
150 derece firinda pisirelim.
Sağol tsklerelinize sağlık çok güzel bi tarif